مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی بهعنوان پیشکسوت رادیو، مهمان ویژهبرنامه روز رادیو صداوسیمای مرکز استان بود.
بهگزارش میراث آریا، مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی بهعنوان پیشکسوت رادیو، مهمان ویژهبرنامه روز رادیو صداوسیمای مرکز استان بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی در این برنامه اظهار کرد: من ابتدا با حضور در برنامههای رادیو، کار حرفهای خود را در صداوسیما آغاز کردم و در طول حضور بنده، استارت تعدادی از برنامهها از جمله برنامه سلام یاشایش زده شد که تاکنون هم ادامه دارد.
مرتضی صفری افزود: علیرغم گسترش رسانههای تصویری و اجتماعی نوین، با توجه به قدرت تصویرسازی ذهنی رادیو، این رسانه شنیداری هنوز جایگاه ویژه خود را در بین علاقهمندان حفظ کرده است.
او گفت: رادیو بهعنوان یک رسانه تاثیر بسیار زیادی در افزایش خلاقیت و تصویرسازی ذهنی افراد دارد و هنوز از پرنفوذترین و صمیمیترین رسانههای جهان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی با بیان اینکه مخاطبان در مقابل رسانهها فعال و انتخابگر هستند و به جذب و دفع پیام و محتوای آن میپردازند، گفت: هر رسانهای برای جذب و حفظ مخاطب خود باید ذائقه مخاطب را بشناسد و ساختارها و استراتژیهای جدید در حوزه برنامه سازی طراحی و اجرا کند.
گفتنی است، مرتضی صفری، تهیه کننده، مدیر تولید و معاون رادیو ارومیه، معاون و مدیرکلی صداوسیمای مهاباد، مدیرکلی صداوسیمای زنجان و مدیرکلی صداوسیمای آذربایجان شرقی را در تجربه کاری خود داشته است.
انتهای پیام/
مهلت ارسال چکیده مقالات و آثار فرهنگی و هنری به دومین کنگره ملی بزرگداشت مقام علمی و بررسیاندیشههای حضرت آیتاللهالعظمی سید کرامتالله ملکحسینی تمدید شد.
جلسه هماهنگی برگزاری گرامیداشت روز مشروطه ۱۴۰۴
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
Δ