سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم گفت: قم خاستگاه انقلاب اسلامی ایران است و همه باید تلاش کنیم تا این شهر و خدمات و برکاتی که از قم به سراسر دنیا منتشر میشود را، آن گونه که هست، به جهانیان معرفی کنیم.
به گزارش میراثآریا، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده روز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دیدار مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب که در این ادارهکل انجام شد، بیان کرد: قم خاستگاه انقلاب اسلامی ایران است و همه باید تلاش کنیم تا این شهر و خدمات و برکاتی که از قم به سراسر دنیا منتشر میشود را، آن گونه که هست، به جهانیان معرفی کنیم.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم ادامه داد: شهر مقدس قم به جهت وجود حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و مراکز حوزوی و دانشگاهی و حضور مراجع معظم تقلید عملاً به پایتخت فرهنگی کشور عزیزمان ایراناسلامی بدل گشته است.
باباگلزاده افزود: سالانه هزاران نفر از اقصی نقاط دنیا برای زیارت و یا بازدید از مراکز علمی، فرهنگی و تاریخی به قم میآیند و ما باید با برنامهریزیِ منسجم، بتوانیم به نحو شایسته از این ظرفیت استفاده کنیم.
او با اشاره به فعالیتهای بین المللی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: نقش دانشگاه ادیان و مذاهب در ایجاد پل ارتباطی بین مراکز علمی جهان با شهر مقدس قم کمنظیر است و در راستای توسعه صنعت گردشگری آمادگی کامل داریم، با نهادهای حوزوی و دانشگاهی به ویژه دانشگاه بینالمللی ادیان مذاهب همکاریهای خود را با این دانشگاه بیش از پیش گسترش دهیم و با تعامل دوسویه از ظرفیتهای موجود بهره ببریم.
جعفر فخرآذر مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب نیز، با ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی، فرهنگی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: حضور دانشجویانی از ۳۰ کشور جهان در این دانشگاه باعث شده است، صدای اسلام رحمانی به سراسر جهان مخابره شود و این دانشجویان پس از فارغالتحصیلی به عنوان سفیران فرهنگی بتوانند توانمندی و واقعیتهای ایران بزرگ را به جامعه جهانی منتقل کنند.
در این جلسه، بر امضای تفاهمنامه همکاریهای علمی، فرهنگی و بینالمللی بین دانشگاه ادیان و مذاهب و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم تأکید شد.
در جلسه مذکور، مجید ستایش معاون گردشگری و سرمایهگذاری و تعدادی از مدیران و کارشناسان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/
سریال «استخوان سوز» ساخته مجید اسماعیلی درحالی از نیمه فیلمبرداری گذشت که تمام بازیگران در نقشهای خود جلوی دوربین رفتند.
همزمان با شصتودومین سالگرد قیام تاریخی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، دومین همایش تئاتر خیابانی «طلوع خرداد» با مشارکت اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ورامین از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ برگزار میشود.
سریال «سووشون» اولین اقتباس تصویری از رمان سیمین دانشور از نهم خردادماه ۱۴۰۴ از طریق پلتفرم نماوا در شبکه خانگی عرضه خواهد شد.
مسابقه ویژه برای علاقهمندان به قصههای هری پاتر راهاندازی شد.
Δ