با استفاده از تاک، کاربران تلگرام میتوانند مستقیماً از طریق این پیامرسان به برنامههای دیفای مانند کرو (Curve)، مورفو (Morpho) و اویلر (Euler) دسترسی داشته باشند و بدون نیاز به تغییر کد اصلی، توسعهدهندگان نیز میتوانند به راحتی برنامههای خود را روی شبکه تون اجرا کنند و به بیش از یک میلیارد کاربر تلگرام دسترسی داشته باشند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رمزارز نیوز، تلگرام با راهاندازی شبکه اصلی پروژه تاک (Tac) گامی بزرگ به سمت دنیای امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) روی بلاکچین اتریوم برداشته است. تاک که یک بلاکچین سازگار با ماشین مجازی اتریوم (EVM) است، امکان اتصال برنامههای غیرمتمرکز (DApps) اتریوم به شبکه تون (TON) و اکوسیستم تلگرام را فراهم میکند.
تاک که در جولای ۲۰۲۴ معرفی شد، با هدف گسترش تعامل بین اتریوم و تون ساخته شده و دارای توکن اختصاصی خود است. این شبکه تاکنون بیش از ۱۱.۵ میلیون دلار سرمایه جذب کرده و توسط شرکتهای سرمایهگذاری وب ۳ حمایت میشود.
با این نوآوری، تلگرام و تون میتوانند به سرعت به پروژههای مهم حوزه دیفای تبدیل شوند و فضای جدیدی برای توسعه برنامههای غیرمتمرکز در پیامرسانها ایجاد کنند.
سولانا اکنون ۳.۹ درصد از سهم بازار RWAها را در اختیار دارد و از این نظر در جایگاه چهارم، پس از اتریوم (۵۸.۴ درصد)، زیکی سینک ارا (ZKsync Era؛ ۱۷.۲ درصد) و آپتوس (۴ درصد) قرار گرفته است.
بسیاری از دستگاههایی که اکنون به عنوان «رایانه کوانتومی» معرفی میشوند، عملاً توانایی اجرای الگوریتمهای خطرناک برای رمزنگاری را ندارند.
گزارش جدید شرکت مدیریت دارایی سوئیسبلاک (Swissblock) و تحلیلهای چند کارشناس نشان میدهند بازار رمزارزها وارد مراحل ابتدایی فصل آلتکوینها (آلتسیزن) شده است.
رئیس جمهوری آمریکا در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» پیامی در ارتباط با رمزارزها منتشر کرد؛ پیامی که انتظار میرود بازار داراییهای دیجیتال را تحت تاثیر قرار دهد.
Δ