رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران بیان کرد: ضرایب مالیاتی باید مورد بازنگری قرار گیرد تا با سود واقعی همخوانی داشته باشند، شرایط پرداخت مالیات مناسب شود و فرار مالیاتی به حداقل برسد.
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درخصوص صحبت هایی که در مورد فرار مالیاتی گسترده طلافروشان وجود دارد، به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: به شدت این موضوع را تکذیب میکنم. در هر حوزهای از جمله صنف ما، ممکن است مشکلات مالیاتی وجود داشته باشد، اما همکاران ما تمام مبادلات خود را بهصورت شفاف و آنلاین انجام میدهند.
بذرافشان افزود: با این حال گاهی مشاهده میشود که برخی مبادلات از طریق حساب مشتریان خریدار و فروشنده صورت میگیرد. متأسفانه هیچگاه از ما پرسیده نشده که علت این موضوع چیست و چرا همکاران ما نسبت به مالیات و برخی ضرایب آن مشکل دارند.
وی ادامه داد: مشکل اصلی این است که افزایش قیمت طلا با ضرایب مالیاتی فعلی همخوانی ندارد و این موضوع در شرایط اقتصادی کنونی فروش همکاران ما را دشوار کرده است. رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: ضرایب مالیاتی بر اساس زمانی که قیمت سکه ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان بود، تعیین شده است، اما اکنون که قیمت سکه به ۷۵ میلیون تومان رسیده است، میزان سود چندان تغییر نکرده است. میزان سود برای مثال از ۱۰۰ هزار تومان نهایتاً به ۲۰۰ هزار تومان رسیده است، در حالی که مالیات آن از ۵۰ هزار تومان به ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. این موضوع به دلیل وجود ضرایب مالیاتی است که باید مورد بازنگری قرار گیرد.
بذرافشان گفت: با وجود این که چندین بار جلساتی با سازمان امور مالیاتی برگزار کردهایم و همچنین به صورت مکتوب اعتراض خود را نسبت به این ضرایب اعلام کردهایم، تاکنون تغییری در این خصوص صورت نگرفته است. ما بارها آمادگی خود را برای برگزاری جلسات تخصصی و حضوری جهت کاهش این ضرایب اعلام کردهایم، اما هنوز نتیجهای حاصل نشده است. امیدواریم که در آینده با همکاری و تبادلنظر بیشتر با سازمان امور مالیاتی این مسائل رفع شود.
وی با تاکید بر این که همکاران ما همواره مالیات خود را بهطور منظم و آنلاین پرداخت کردهاند، گفت: البته ممکن است در شرایط اقتصادی خاص، تعداد اندکی از فعالان صنف، شفافیت کمتری در کار خود ارائه کرده باشند، اما نمیتوان این موضوع را به کل صنف تعمیم داد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در پایان گفت: در هر صورت ضرایب مالیاتی باید مورد بازنگری قرار گیرند تا با سود واقعی همخوانی داشته باشند و شرایط پرداخت مالیات مناسب شود و فرار مالیاتی به حداقل برسد.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ