انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید فولاد کشور در 11 ماهه سال 1403 را منتشر کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید فولاد کشور در 11 ماهه سال 1403 را منتشر کرد که نشان دهنده روند کاهشی تولید فولاد در کشور است.
نرخ کاهش تولید فولاد ایران در 9 ماهه ابتدایی سال 1403 به 4.8 درصد رسید که در آمار 10 ماهه به 5.5 درصد افزایش یافت و در نهایت در آمار 11 ماهه، کاهش تولید به 6.7 درصد رسید.
محدودیتهای برق و گاز باعث کاهش تولید فولاد میانی کشور به میزان حدود 2 میلیون تن شده است که ارزش این کاهش تولید تقریباً یک میلیارد دلار برآورد میشود. 75 درصد این کاهش به تولید شمش فولادی مربوط است که نشاندهنده تاثیر بیشتر محدودیتهای انرژی بر واحدهای کوچک و متوسط بخش خصوصی است.
محدودیتهای شدید گاز باعث شده است که ظرفیتهای جدید تولید آهن اسفنجی که به تازگی وارد مدار تولید شدهاند، نتواستهاند به حداکثر ظرفیت خود دست یابند.
در حالی که تولید کنسانتره سنگ آهن شاهد رشد بوده است، اما در بخش گندله کاهش تولید مشاهده میشود.
پس از شمش، میلگرد بیشترین نرخ کاهش تولید را در زنجیره فولاد به ثبت رسانده است که عمدتاً ناشی از رکود شدید بازار داخلی و کاهش صادرات آن بوده است.
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
Δ