مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران ضمن اشاره به عملکرد مثبت دفتر غرب آسیا سازمان در سالی که گذشت، از سرمایهگذاری ۳ کشور ترکیه، امارات و عمان در ایران خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین، عبدالامیر ربیهاوی با اشاره به عملکرد مثبت دفتر غرب آسیا باوجود اعمال تحریمهای ظالمانه علیه ایران، گفت: در سال گذشته بیشترین تعامل تجاری ما با کشورهای عراق، امارات، ترکیه و عمان بود و صادرات به این کشورها خط رشد مستمر خود را تا پایان سال حفظ کرد؛ باوجود عدم وصول آمار یک ماهه پایان سال رکورد صادرات به این کشورها شکسته شد.
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که پیشبینی شما از روند تجارت ایران با کشورهای غرب آسیا در سال ۱۴۰۴ چیست؟ گفت: امکان تشدید تحریمها در سال جاری محتمل است از اینرو سازمان تلاش دارد در گام نخست بازارهای جدید را پیشروی صادرکنندگان باز کند و در گامهای بعدی سبد کالاهای صادراتی را باهدف رشد تجاری متنوع سازد.
به گفته مدیر کل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران؛ برای گرفتن سهم بیشتر از بازارهای عربستان، کویت و عمان برنامههای جدیدی در دستور کار خود قرار دادیم؛ متولی کمیسیون مشترک ایران و عمان وزارت صمت و دبیرخانه این کمیسیون برعهده سازمان توسعه تجارت ایران است و تلاش داریم که صادرات مجدد از عمان را باجدیت دنبال کنیم.
وی با تاکید بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالا، تصریح کرد: سال گذشته صادرات بر کالاهای دارای بازار در کشورهای همسایه تمرکز داشت که بازار خوبی داشتند، اما در سال ۱۴۰۴ صادرات کالاهای جدید و دانش بنیان که مشتریان بهتری دارند را در دستور کار قرار دادهایم؛ بازار کشورهای همسایه خواهان مواد اولیه و معدنی ایران هستند، اما حجم بالا و ارزش صادراتی کم آنها باعث شده است که رشد صادراتی آنها مطابق با انتظارات بالا نرود، اما در نقطه مقابل کالاهای دانش بنیان میتوانند ارزش هر تن کالای صادراتی را افزایش بدهد و زمینههای رشد شرکتهای کوچک و متوسط دانش بنیان را فراهم کنند.
ربیهاوی با اشاره به انتخاب شعار “سرمایه گذاری برای تولید” از سوی مقام معظم رهبری، گفت: فرصتهای سرمایهگذاری ج. ا ایران در کشورهای غرب آسیا در حال بررسی است و ما باید بتوانیم سرمایهگذاران بیشتری را به سمت ایران هدایت کنیم؛ سال گذشته ترکیه، امارات و عمان سرمایهگذاریهایی در ایران داشتند و امیدواریم در سال جاری نیز فرصتهای بیشتری با رویکرد مناسب و دیدگاه باز در اختیار ایران قرار بگیرد.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ