عضو هیات نمایندگان اتاق تهران و نایبرئیس اتاق ایران، در حاشیه رویداد ایران اکسپو ۱۴۰۴ تاکید کرد که باشکوه برگزار شدن نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران، مستلزم ممارست و تداوم آن برای سالهای متمادی و در محور قرار گرفتن بخش خصوصی است.
به گزارش اقتصادآنلاین، قدیر قیافه، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با تاکید بر تاثیرات جدی این نهاد بخش خصوصی بر توسعه اقتصاد کشور گفت: در ابتدای امر، باید پذیرفت که نقش اتاق تهران بهعنوان قدیمیترین اتاق بازرگانی و همچنین نخستین تشکل دموکراتیک و مردمنهاد کشور قابل توجه است. امروز بیش از ۱۴۵ سال از عمر پربرکت اتاق تهران میگذرد و این نهاد با بیش از ۴۰ هزار عضو فعال، طلایهدار اتاقهای کشور و پایگاه فعالان بخش خصوصی است.
قیافه گفت: البته امروز تمام اتاقهای بازرگانی کشور در تلاش هستند تا با اقدامات متعدد در مسیر بهبود فضای کسبوکار کشور حرکت کنند و در این راه موثر هستند. با این حال نمیتوان منکر تاثیرگذاری اتاق تهران شد چراکه این اتاق، نماینده فعالان بخش خصوصی در پایتخت است و در همه کشورهای جهان، اتاقهای پایتخت نقش جدیتر دارند.
او افزود: در مدت این پنج روز که نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد، اتاقهای بازرگانی شهرستانها و اتاق تهران، تمام تلاش خود را کردند تا بتوانند ظرفیتهای موجود اقتصاد کشور را به بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی ارائه دهند، اما نباید انتظار داشت که با برگزاری ایران اکسپو و نمایش توانمندیهای استراتژیک فناوری و صادراتی، به سرعت تجارت کشور را توسعه داد و تمام خلاهای موجود را رفع و رجوع کرد.
قیافه با تاکید بر اینکه بهبود مستمر محیط کسبوکار نیازمند تداوم و ممارست است، اظهار کرد: لازم است که برگزاری رویدادهایی همچون اکسپو بیشتر شود و رویدادهای تخصصی بخش تجارت و صنعت در کشور بیشتر برگزار شود تا از این طریق، فعالان اقتصادی و خریداران کالاهای ایرانی را به کشور دعوت کنیم. تحقق انتظار فعالان اقتصادی از نمایشگاه اکسپو و توسعه صادرات، نیازمند ممارست و زمان است.
نایبرئیس اتاق بازرگانی ایران ضمن تاکید بر ممارست و تداوم در برگزاری رویدادهای تخصصی اقتصادی، توضیح داد: مذاکرات ایران و آمریکا هنوز به نتیجهای نرسیده، اما فضا را بهتر کرده است. اکسپو امسال با استقبال خوبی مواجه شده و باید هر سال، باشکوهتر از سال گذشته برگزار میشود و دلیل این امر، تثبیت این نمایشگاه بهعنوان یک رویداد بینالمللی و تخصصی است.
قیافه افزود: امسال تعداد هیاتهای خارجی حاضر در نمایشگاه و همچنین بازدیدکنندگان مسئول دولتی افزایش یافته و همین موضوع، نشاندهنده پذیرفتهشدن جایگاه این رویداد است.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ