نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: موانعی مانند تحریمهایی که در مسیر توسعه اقتصادی کشور قرار گرفته مانند چرخی است که باید باز شود تا ما بتوانیم فضاهای بیشتری را تعریف کنیم.
محمدرضا بهرامن، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین درخصوص تاثیر مذاکرات سیاسی بر فضای اقتصادی کشور گفت: هدف از انجام مذاکرات بازکردن تنگناها است و بعد از این که این اتفاق بیفتد، میتوانیم شرایط را بچینیم و به بازار جهانی وصل شویم و توسعه را بر پایه بازارهای جهانی به راحتی تعریف کنیم.
بهرامن افزود: مذاکرات سیاسی که شروع شده، مذاکرات بر پایه مسائل اقتصادی هم آغاز شده و الان میز اقتصاد باز است. میز اقتصاد که باز باشد اصولا بنگاهها را جمع نمیکنند، آنجا تفکرات، سیاستگذاری و برنامه راهبردی مطرح میشود.
به گفته وی، موانعی مانند تحریمهایی که در مسیر توسعه اقتصادی کشور قرار گرفته مانند چرخی است که باید باز شود تا ما بتوانیم فضاهای بیشتری را تعریف کنیم.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: این موضوع را فراموش نکنیم آنقدر که خارج از کشور به ما نیاز دارند، شاید ما نیازهای کمتری داشته باشیم؛ چرا که تامین کننده مواد اولیه هستیم. ما میتوانیم در صنعت غذا بهترین حرکتها را داشته باشیم و به بهترین تامین کننده برای سایر کشورها به خصوص کشورهای منطقه و آفریقایی تبدیل شویم.
بهرامن تصریح کرد: هر قدر شرایط تسهیل شود، قاعدتا ما میتوانیم در تمام امور راحتتر اقدام کنیم. برای مثال هزینههای حمل و نقل بالا را پرداخت نخواهیم کرد و دیگر مجبور نخواهیم شد از یکسری فاکتورهای خاصی استفاده کنیم و در نتیجه میتوانیم در بازارهای جهانی رقیب دیگران باشیم.
وی اضافه کرد: همچنین سرمایهگذاری خارجی باید وارد کشور شود تا بتواند با خودش بازارهای نو بیاورد.
این فعال بخش خصوصی گفت: وقتی راجعبه مذاکره صحبت میکنیم، در واقع میخواهیم رنگ و روی سیاستهای اقتصادی کشور را تغییر دهیم. ما باید یک رونمایی از سیاستهای جدید در روانسازی مسیر توسعه اقتصادی کشور داشته باشیم که یکی از این موارد سرمایهگذاری است و باید تمام چالشهایی که در مسیر سرمایهگذاری به عنوان عوامل بازدارنده هستند را حل کنیم.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ