بهرامن بیان کرد: دوران حکمرانی سنتی به سر آمده و برای موفقیت در عصر هوش مصنوعی، باید تحول در منابع انسانی و بازتعریف مفاهیم رشد و ارزش افزوده را جدی بگیریم.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در سومین هماندیشی مدیران با محوریت حکمرانی اقتصادی در عصر هوش مصنوعی که با حضور مدیران و مسئولان اقتصادی و قضایی کشور برگزار شد، محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران، در سخنانی به اهمیت تحول در منابع انسانی و حکمرانی اقتصادی در عصر هوش مصنوعی پرداخت.
بهرامن با اشاره به تجربهای که در نشستی با حضور بزرگان فرهنگی داشت، گفت: هوش مصنوعی تلنگری به جامعه وارد کرده و نیازهای جدیدی را مطرح کرده است.
وی با تأکید بر اینکه دوران روشهای سنتی در حکمرانی به پایان رسیده است، اظهار داشت: اگر باور نکنیم که باید تغییر کنیم، تمام شرایط گذشته به صورت سنتی از دست خواهد رفت و نمیتوانیم موفق شویم.
رئیس خانه معدن ایران افزود: عصر جدید، عصری است که هر جامعهای باید برای خود تعریفی جدید از رشد و ارزش افزوده داشته باشد، چرا که تفکرات سنتی دیگر پاسخگو نیستند.
بهرامن به تجربههای گذشته در بخش معدن اشاره کرد و گفت: در گذشته تصمیمگیریها به صورت حضوری و کند انجام میشد، اما امروز تغییرات ناگهانی و گستردهای در جهان رخ داده که اگر بهروز نشویم، عقب خواهیم ماند.
وی با تاکید بر اینکه منابع انسانی باید تغییرات اساسی در درون خود ایجاد کنند، افزود: در نشستهای امروز به این باور رسیدیم که منابع انسانی ما نیازمند سرمایهگذاری ویژه و خاص است تا بتواند در حکمرانی اقتصادی عصر هوش مصنوعی نقش مؤثری ایفا کند.
رئیس خانه معدن ایران همچنین با اشاره به تجربه خود در دانشگاه آزاد شرق تهران، گفت: دانشجویان انگیزه کافی برای ماندن در کلاسها ندارند و این موضوع نشاندهنده نیاز به فراهم کردن فضای مناسب برای نسلهای جدید است.
وی تاکید کرد: نسلهای جدید، به ویژه نسلهای زد و آلفا، بر اساس فناوری و هوش مصنوعی تصمیم میگیرند و باید خواستهها و نیازهای آنها را در حکمرانی اقتصادی مد نظر قرار داد.
وی در پایان از حامیان نشست قدردانی کرد و گفت که این سرمایهگذاریها برای جامعه بسیار ارزشمند است و خود را آماده همکاری و خدمت به جامعه دانست.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ