رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور با اشاره به ظرفیت بالای معدنی ایران بهویژه در استانهای شرقی، از تدوین طرحی برای جذب سرمایه بخش خصوصی در حوزه اکتشاف خبر داد و گفت: این طرح با تأکید وزیر صمت، تا یک ماه آینده اجرایی میشود.
به گزارش اقتصادآنلاین از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، معاون وزیر صمت و رئیس این سازمان که به استان خراسانرضوی سفر کرده است، در جمع خبرنگاران گفت: ایران از نظر پتانسیل معدنی در دنیا دارای جایگاه خاصی است و کشورمان در کمربند کوهزایی آلپ-هیمالیا واقع شده است.
اسماعیلی، با بیان اینکه این موقعیت مضراتی از جمله بروز زلزلههای مختلف در سراسر کشور را به دنبال دارد، افزود: وجود پتانسیل معدنی بالا در کشور نیز از مزایای قرارگیری ایران در کمربند کوهزایی است.
وی خاطرنشان کرد: کل کشور و هم چنین خراسانهای رضوی، جنوبی و شمالی جزو مناطق دارای ظرفیت بالای معدنی است و سنگآهن مجموعه سنگان و طلا و مس موجود در این استانها در کشور حرف اول را میزند.
معاون وزیر صمت، عدم تمرکز بر روی اکتشافات را به عنوان مشکل بخش معدن یاد کرد و گفت: ایران با در اختیار داشتن ۲۷/۳ تریلیون دلار از منابع طبیعی شامل نفت، گاز، مواد معدنی، دریا و جنگل در رتبه پنجم دنیا است و بخش معدن کشور حداقل ۱۴۰۰ میلیارد دلار ارزش دارد؛ ولی تمامی آن چه تاکنون کشف شده و گواهی کشف دریافت کرده حدود ۲۹ میلیارد دلار و حدود دو درصد درون زمین است.
اسماعیلی با بیان اینکه بایستی از تجربه دنیا در این بخش استفاده کنیم، افزود: بایستی از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کنیم و برنامههایی در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور داریم و بنا داریم سرمایه بخش خصوصی را در سال ۱۴۰۴ با شعار “سرمایهگذاری برای تولید” بنا به گفته مقام معظم رهبری و با تاکیدات رییسجمهور محترم و نگاه ویژه و رویکرد جدی مقام عالی وزارت صمت در این باره وارد بخش اکتشاف کنیم.
وی، کاهش ریسک سرمایهگذاری را از اهداف پیشروی سازمان متبوع خود یاد کرد و گفت: سرمایه بخش خصوصی بایستی وارد بخش اکتشاف شود که برای این هدف رئیس هیات عامل ایمیدرو، معاونت معدنی وزارت صمت، معاون وزیر صمت و رییس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، نمایندههای بخش خصوصی شامل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و سازمان نظام مهندسی معدن طرحی به مهندس اتابک، وزیر صمت پیشنهاد دادهاند و ایشان نیز اصرار و تاکید بر استفاده از بخش خصوصی در کلیه فرایندهای اکتشاف معادن دارند و طی یک ماه آینده این طرح اجرایی خواهد شد تا بخش خصوصی با حضور پررنگ خود در عرصه تولید نقش مشارکتی بیشتری ایفا کند.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ