در راستای توسعه انرژیهای پاک، پروژه احداث فاز اول (ده مگاواتی) نیروگاه خورشیدی ۹۰ مگاواتی شرکت پویا انرژی سبز خاورمیانه در استان کرمانشاه در دست اجراست.
به گزارش اقتصادآنلاین، همزمان با سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه، در جهت پیشبرد بهتر پروژه، چالشها و راهکارهای تسریع کار طی بازدید میدانی توسط مدیران شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت. اجرای این طرح گامی مهم برای کاهش انتشار کربن و تقویت زیرساختهای انرژی تجدیدپذیر در غرب کشور به شمار میرود.
محمد سپهر، مدیرعامل شرکت پویا انرژی، به همراه هیئت همراه، از محل پروژه نیروگاه خورشیدی این شرکت در کرمانشاه بازدید و روند آمادهسازی زمین، زیرساختها و اخذ مجوزهای نهایی را بررسی کردند. این پروژه که در زمینی با موقعیت استراتژیک و دسترسی مناسب به خطوط انتقال برق طراحی شده، با نصب پنلهای خورشیدی پیشرفته، سالانه از انتشار هزاران تُن گازهای گلخانهای جلوگیری خواهد کرد.
بررسی چالشها و توافقهای کلیدی
در بازدید میدانی، موضوعاتی مانند جانمایی فنی پنلها، رعایت استانداردهای زیستمحیطی و هماهنگی با شبکه انتقال برق مورد تأکید قرار گرفت.
همچنین در جلسه با مهندس کردستانی، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کرمانشاه، تخصیص قطعی زمین، تسهیل فرآیندهای اداری و فرآیند حمایت از سرمایهگذاری در انرژی پاک توسط این مجموعه نهایی شد.
قابل ذکر است؛ شرکت پویا انرژی به عنوان بازوی اجرایی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در ایجاد نیروگاههایی برای واحدهای صنعتی پیشگام شده و در اواسط آذر ماه سال ۱۴۰۲ کلنگ احداث نیروگاه خورشیدی پویا در استان کرمانشاه را به عنوان یکی از بزرگترین و مهمترین پروژههای انرژی تجدید پذیر در غرب کشور زمین زد.
با اجرای کامل تمامی مراحل پروژه و وارد مدار شدن پروژه نیروگاه خورشیدی کرمانشاه، در نهایت ۹۰ مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده خواهد شد و بدین ترتیب، بخشی از ناترازی انرژی جبران خواهد شد؛ ضمن آن که با تولید انرژی پاک و پایدار علاوه بر کاهش ریسک تامین خوراک بنگاههای تولیدی استان کرمانشاه، به حفظ محیط زیست نیز کمک شایانی میشود و نقش کلیدی در کاهش انتشار گازهای گلخانهای ایفا میکند.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ