رئیس هیاتعامل ایمیدرو اعلام کرد: پروژه های شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) بر حسب شاخصها و ناترازیها اولویتبندی شود تا بر اساس وضعیت، اقدامات توسعهای مختص به آن انجامشود.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد آقاجانلو در جلسه کنترل پروژه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات که با حضور معاونان و مدیران ایمیدرو و این شرکت برگزار شد، افزود: با دستور مهندس اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، ستادی در وزارتخانه تشکیل شدهاست تا وضعیت پروژهها پایش شود.
وی گفت: بر این اساس مقرر شده است تا برای پروژههای فاقد توجیه اقتصادی تصمیمگیری شود.
آقاجانلو در بخش دیگری از سخنانش عنوانکرد: یکی از اقدامات موثر «ومعادن» مشارکت در توسعه اکتشافات و حفاری بودهاست که اکنون توسط این مجموعه دنبال میشود.
توسعه اکتشافات در «ومعادن»
در ادامه جلسه مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با بیان اینکه ۹۲ درصد از سهم و ارزش دارایی «ومعادن» بورسی است، گفت: با هدف شفافیت مالی؛ برنامه داریم هشت درصد باقیمانده نیز بورسی شود.
اردشیر سعدمحمدی افزود: «ومعادن» پیشازاین فعالیتی در حوزه اکتشافات نداشتهاست و اکنون بهمنظور توسعه اکتشافات و توسط شرکت صبانور(زیرمجموعه ومعادن)؛ عملیات حفاری در معادن باباعلی، گلالی و شهرک انجامشد که درمجموع منجر به شناسایی ۳۹۸ میلیونتن سنگآهن شد. مجموع ارزش ذخایر برجای سنگآهن کشفشده به ۹۰۰ میلیون دلار میرسد.
وی گفت: همچنین عملیات حفاری در محدودههای اکتشافی گروه هلدینگ همچون جانجا، پایا و یاقوت و خارج از هلدینگ همچون یاقوت(مبارکه) و تجلی صبا(ملی مس) در حال انجام است.
سعدمحمدی افزود: ذخایر شناساییشده در حوزههای سنگآهن، طلا، مس، سرب و روی، سیلیس، کرومیت، منگنز و پلیمتال بوده است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات عنوانکرد: اکنون در ۷ پروژه پیشران اقتصادی و ۷ پروژه دیگر سرمایه گذاری کردهایم که راهبری آن مستقیما با «ومعادن» است.
سعدمحمدی ادامه داد: ۸۵ پروژه نیز مربوط به پروژه های دیگر شرکتهای گروه است که در مجموع ۹۹ پروژه؛ سهم «ومعادن» از سرمایهگذاری در آنها به ۲۴۵ هزار میلیارد تومان میرسد.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم دشمن در قالب طرح پشتیبانی از تولید وزارت صمت را گام مهمی در بازگرداندن واحدهای زیان دیده به چرخه تولید عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، محمد راضی، رئیس تولید گندلهسازی شرکت فولاد سنگان، از دستاوردهای چشمگیر این شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامههای پیشرو برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی با اشاره به تجربه ۱۴ ساله خود در صنعت فولاد و حضور در فولاد سنگان از سال ۱۳۹۵، از نقش کلیدی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات هلدینگ فولاد مبارکه در موفقیتهای این […]
واردات بار از دبی با کمترین هزینه حمل یکی از دغدغههای اصلی بازرگانان و تجار ایرانی است. زیرا بخش قابل توجهی از محصولات بازار ایران از مسیر دبی تامین میشود.
Δ