رئیس اتاق اصناف ایران در نشست هماندیشی روسای اتاقهای اصناف مراکز استانها با اعضای فراکسیون نظارت بر اتاقهای اصناف و بازرگانی به مشکلات موجود در جامعه اصناف پرداخته و دخالت نهادهای دولتی در امور صنفی را یکی از چالشهای اساسی این بخش عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، قاسم نودهفراهانی با اشاره به قانون نظام صنفی، تأکید کرد که این قانون باید بهدرستی اجرا شود تا بهرهوری کار افزایش یابد، اما در حال حاضر زمان و انرژی زیادی صرف رفع موانع ایجادشده توسط نهادهای مختلف از جمله میراث فرهنگی، سازمان نظام مهندسی، شهرداریها، حملونقل و جهاد کشاورزی میشود.
به گفته وی مسئله مالیات از جمله مشکلاتی است که اصناف با آن مواجهاند. که مالیات باید از ارزش افزوده پرداخت شود، نه از کل فروش کالاها، و اصناف علاوه بر مالیات بر درآمد، مالیات بر ارزش افزوده را نیز میپردازند.
وی به رقابت دولت با بخش خصوصی نیز اشاره کرد و گفت که کسانی که ارز دولتی دریافت میکنند، در حال رقابت با اصناف هستند که این امر موجب اختلال در بازار شده است.
نودهفراهانی بر لزوم ساماندهی اتحادیهها و انجمنها تأکید کرد و خواستار اصلاح رویههای مربوط به برگزاری نمایشگاههای بدون مجوز در استانها شد. وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری دولت و اصناف، مشکلات موجود رفع شده و مسیر فعالیتهای صنفی هموارتر شود.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران که همراه با رئیسجمهور و وزیر صمت به عمان سفر کرده بود، از انعقاد توافقات ارزشمند و راهبردی میان ایران و عمان خبر داد.
رییس اتاق ایران در دیدار با وزیر صنایع و تجارت و سرمایهگذاری عمان، پیشنهاد تاسیس صندوق سرمایهگذاری مشترک ایران – عمان برای حمایت از پروژههای صنعتی در دو کشور را مطرح نمود.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران بیان کرد: صنایع در حال حاضر با قطعی برق و به تبع آن با تعطیلی و خسارت عدم تولید مواجه هستند، آنها اگر محصولاتشان صادراتی باشد، برایشان به صرفه خواهد بود که برق را به قیمت جهانی یا با توافقی که با کشور فروشنده میکنند، تهیه و وارد کنند.
رئیس هیات عامل ایمیدرو از صرفهجویی ۸۸۲ میلیون دلاری حاصل از بومی سازی تجهیزات و قطعات بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
Δ