پاویون ایران در نمایشگاه بینالمللی فیتور ٢٠٢۵، که در مادرید اسپانیا در حال برگزاری است، شاهد استقبال بینظیر بازدیدکنندگان از غرفه خوشنویسی ایرانی است.
به گزارش میراثآریا، این هنر اصیل ایرانی در دو روز ابتدایی نمایشگاه با زیبایی بصری و ظرافت بیمانند خود، تحسین بازدیدکنندگان بینالمللی از سراسر جهان را برانگیخت.
در پاویون ایران، هنرمند خوشنویس ماهر ایرانی با قلم و مرکب سنتی به نوشتن اسامی بازدیدکنندگان به زبان فارسی و با خط نستعلیق مشغول است.
این فعالیت هنری نه تنها جلوهای از فرهنگ و هنر ایرانی را به نمایش میگذارد، بلکه تجربهای به یادماندنی برای بازدیدکنندگان خلق میکند. تعدادی از علاقهمندان به هنر خوشنویسی، صفهایی تشکیل دادهاند تا نام خود را با این خط زیبا ثبت کنند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
در جریان کاوشهای باستانشناسی در گورستان باستانی «سان جولیانو» در ایتالیا، یک مقبره دستنخورده از تمدن اتروری کشف شد؛ کشفی نادر و ارزشمند که نوری تازه بر آیینهای تدفینی و ساختار اجتماعی این تمدن ۲۶۰۰ ساله میتاباند. این مقبره، با اشیای کامل و ساختار سالم، یکی از مهمترین یافتههای باستانشناسی سالهای اخیر در اروپا بهشمار میرود.
Δ