سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی با تجلیل از شهدای فارس و اجرای موسیقی زنده ۱۵ آبان ماه در تالار حافظ شهر شیراز آغاز میشود.
به گزارش میراث آریا به نقل از ستاد خبری جشنواره، ایمان رحیمپور، مدیر اجرایی سومین جشنواره بینالمللی چندرسانهای میراثفرهنگی، درباره افتتاحیه این جشنواره در شهر شیراز توضیح داد: این مراسم ساعت ۱۸ تا ۲۱ امشب ۱۵ آبانماه در تالار حافظ برگزار خواهد شد و احسان نیکمحضر کارگردانی آن را بر عهده دارد. همچنین، در طول برنامه حسامالدین سراج قطعاتی را به صورت زنده اجرا خواهد کرد.
رحیمپور در ادامه افزود: جایزه شیراز و همچنین جوایز بخشهای میراثبانان آینده، میراث دیجیتال، ایده و تجربه و عکس در این مراسم اهدا میشود و یکی از بخشهای ویژه آن نیز تجلیل از مقام شهدای شیراز و استان فارس از جمله شهید آیتالله عبدالحسین دستغیب، شهید عباس دوران، شهید مرتضی جاویدی، شهید عبدالله اسکندری و شهیده راه قدس معصومه کرباسی است.
مدیر اجرایی این رویداد با اشاره به برنامههای دیگر افتتاحیه عنوان کرد: نکوداشت و بزرگداشت اساتیدی همچون اصغر همت، عبدالعلی دستغیب، مهدی فقیه، سکندر اماناللهی بهاروند و سیدعلی ملک حسینی نیز از دیگر بخشهای مراسم افتتاحیه است.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
Δ