ایران مال که به نام بازار بزرگ ایران نیز شناخته میشود، بزرگترین مجموعه تجاری پایتخت است. این مجموعه یکی از جاهای دیدنی تهران محسوب میشود که ۳۰درصد از مساحت آن به مرکز خرید و مابقی به فضاهای رفاهی و تفریحی و ورزشی اختصاص دارد. در این نوشتار با بخشهای مختلف ایرانمال و کاربری طبقههای آن آشنا میشوید و دربارهی زمان ساخت و بهرهبرداری آن نیز اطلاعاتی کسب میکنید.
بازار ایران مال در غرب پایتخت، منطقه ۲۲ و در نزدیکی پارک چیتگر و دریاچهی شهدای خلیج فارس، در انتهای اتوبان شهید خرازی (همت غرب) قرار دارد. برای مشاهده موقعیت مکانی دقیق این مجموعه تجاریتفریحی به نقشه زیر مراجعه کنید:
دسترسی به مرکز خرید ایران مال با استفاده از مترو، تاکسیهای ویژه ایرانمال و خودروهای شخصی امکانپذیر است. برخی علاقهمندان به این مرکز خرید، در ایستگاه متروی ایرانخودرو پیاده میشوند و از آنجا، با تاکسیهای خطی خود را به مقصد میرسانند.
دسترسی به ایرانمال با خودروی شخصی نیز از مسیرهای مختلفی صورت میگیرد:
برای آشنایی بیشتر با این مجتمع بزرگ، شما را دعوت میکنم که نگاهی به تصاویر زیر بیندازید:
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
Δ