وزیر فرهنگ جمهوری تاجیکستان با حجتالله ایوبی، رئیس مرکز امور بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
به گزارش میراث آریا، در جریان برگزاری نشست وزرای فرهنگ کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، ملاقاتی صمیمانه، ثمربخش و سرشار از همدلی میان حجتالله ایوبی رئیس مرکز امور بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جمهوری اسلامی ایران و وزیر فرهنگ جمهوری تاجیکستان برگزار شد. در این دیدار، طرفین بر پیوندهای ناگسستنی فرهنگی و تمدنی میان ایران و تاجیکستان، که ریشه در تاریخ، زبان و اندیشه مشترک دارد، تأکید کردند.
ایوبی در این ملاقات با اشاره به جایگاه ممتاز زبان فارسی در دو کشور، بر ضرورت شکلگیری و تقویت اتحادیه زبان و فرهنگ فارسی تأکید کرد و یادآور شد که ایران و تاجیکستان، چونان دو بال توانمند فرهنگ فارسی، باید پیشگام انسجامبخشی به جهان فارسیزبان باشند. همانگونه که کشورهای ترکزبان در قالب اتحادیههای فرهنگی مشترک همکاریهای دامنهداری را رقم زدهاند، شایسته است ایران و تاجیکستان نیز با تکیه بر گنجینههای مشترک خود، ساختاری پایدار برای همگرایی فرهنگی، علمی و تمدنی پدید آورند.
انتهای پیام/
در قلب استان کاناگاوا، جایی که امواج اقیانوس آرام با سواحل شنی طلایی برخورد میکنند، شهر کاماکورا مانند گوهری درخشان در انتظار کشف شدن است.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در سخنرانی خود در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای گردشگری، با تأکید بر بحران معنوی مدرنیته غربی و ظرفیت نجاتبخش مشرقزمین، گردشگری را پلی تمدنی برای گفتوگوی ملتها، احیای اعتماد جهانی و شکستن انحصار روایتها توصیف کرد.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
Δ