سرپرست مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: امسال در این مرکز ۴۲ محصول دانش بنیان مجوز تولید دریافت کرد و ۲۵ محصول نیز تجاری سازی شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری ؛ دکتر سعید یزدانی راد در تشریح این خبر اظهار کرد: امسال بیش از ۶۵ عدد نمونه اولیه محصول توسط واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد تولید شد، ۴۲ محصول دانش بنیان مجوز دریافت کرد و ۲۵ محصول نیز تجاری سازی گردید.
دکتر یزدانی راد درآمد حاصل از فروش محصولات فناورانه را به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان توسط واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد عنوان کرد.
وی با اشاره به مهمترین فعالیتهای مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه گفت: امسال مرکز رشد اقماری در بیمارستان آیت الله کاشانی و دانشکده فناوری های نوین تاسیس و خط تولید نیمه صنعتی فرآورده های طبیعی و سنتی و مکمل در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه راه اندازی شد.
دکتر یزدانی راد ادامه داد: راه اندازی نمایشگاه مجازی محصولات فناورانه، راه اندازی دستگاه هود (کلین زون) کلاس یک مدل CZV در آزمایشگاه مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه و اخذ گواهی تایید صلاحیت فعالیت مرکز نوآوری دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی کشور از دیگر دستاوردهای مهم این مرکز طی سال جاری است.
به گفته وی؛ مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به منظور ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگران و محققان دانشگاه، توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط دانش بنیان، تسهیل در انتقال دانش و فناوری از مراکز دانشگاهی به دیگر مراکز جامعه و صنعت و برطرف نمودن نیازهای جامعه، از سال ۱۳۹۲ (بیش از یک دهه) فعالیت خود را آغاز کرده است.
دکتر یزدانی راد افزود: فناوری سلول های بنیادی، سلول درمانی و مهندسی بافت، فناوری گیاهان دارویی، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، فناوری اطلاعات سلامت و هوش مصنوعی و فرآورده های بیولوژیک از اولویتهای مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۵ هسته و واحد فناور در حوزه فناوری اطلاعات سلامت، ۱۳ هسته و واحد فناور در حوزه تجهیزات پزشکی، ۱۱ هسته و واحد فناور در حوزه زیست فناوری و تغذیه، ۷ هسته و واحد فناور در حیطه گیاهان دارویی و ۶ هسته و واحد فناور در حیطه آزمایشگاهی و تشخیصی در این مرکز فعال می باشد.
46
در حالی که مدیران عامل شرکتهای بزرگ فناوری میگویند هوش مصنوعی تنها ابزار برای کمک به کارکنان است، اما پیامهای داخلی و یادداشتهای ارسالی به سرمایهگذاران آنها، حاکی از آن است که شغل بسیاری از کارکنان در معرض تهدید جدی است و شاید همین حالا هم بسیاری از افراد شغل خود را از دست داده باشند.
رضا الفتنسب رئیس اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی در نامهای به رئیس جمهور نسبت به همکاری با دولت برای رفع مشکلات احتمالی در شرایط فعلی کشور اعلام آمادگی کرده و ظرفیت زیستبوم کسبوکارهای مجازی و مبتنی بر فناوری را برای کاهش مشکلات را مناسب ارزیابی کرد.
شرکت استارباکس با انتشار یک آگهی استخدام منحصربهفرد، به دنبال دو «تولیدکننده محتوای جهانی قهوه» میگردد تا برای یک سال کامل به دور دنیا سفر کرده و از فرهنگ قهوه در کشورهای مختلف محتوا تولید کنند.
سباستین سیمیاتکوفسکی، مدیرعامل شرکت پرداخت دیجیتال کلارنا، هشدار داد که هوش مصنوعی ممکن است در کوتاهمدت باعث رکود اقتصادی و حذف گسترده مشاغل اداری شود.
Δ