گزارش جدید مؤسسهی تحقیقاتی کانترپوینت از رشد چشمگیر سهم بازار شیائومی در سال ۲۰۲۴ خبر میدهد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، پس از سال دشوار ۲۰۲۳ که جهان شاهد پایینترین میزان فروش گوشی در یک دهه بود، ۲۰۲۴ سرانجام به سالی مطلوب برای تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند تبدیل شد.
بر اساس گزارش Counterpoint Research، بازار گوشیهای هوشمند در سال ۲۰۲۴ در مقایسه با سال پیش، رشدی چهار درصدی تجربه کرد که نشانهای مثبت برای خریداران و تولیدکنندگان موبایل بهحساب میآید. یکی از نکات کلیدی گزارش کانترپوینت، روند رشد چشمگیر شیائومی است.
شیائومی با سهم بازار ۱۴ درصدی، سریعترین رشد را در بین رقبا در سطح جهانی تجربه کرد. سهم بازار جهانی شیائومی نسبت به سال ۲۰۲۳، یک واحد درصد افزایش یافت و آن را از رقبایی مانند اپل و سامسونگ متمایز کرد؛ هر دو شرکت اپل و سامسونگ در سال ۲۰۲۴ با کاهش مشابهی در سهم بازار خود مواجه شدند.
رشد شیائومی از این جهت اهمیت دارد که حضور چندانی در ایالات متحده، یکی از بزرگترین بازارهای موبایل هوشمند جهان ندارد. در عوض، شیائومی بر توسعهی تهاجمی در مناطقی مانند اروپا، آسیا و آفریقا تمرکز کرده است.
کانترپوینت میگوید که تجدید ساختار استراتژیک سبد محصولات، تمرکز بر دستگاههای ردهبالاتر و کمپینهای بازاریابی نوآورانه به شیائومی در دستیابی به رشد اخیرش کمک کرده است.
سامسونگ و اپل که در سطح جهانی پیشتاز بازار گوشیهای هوشمند هستند، در سال ۲۰۲۴ عملکردی ثابت داشتند. سامسونگ با ۱۹ درصد سهم بازار، بهلطف فروش خوب سری گلکسی S24 و گلکسی A، جایگاه نخست خود را حفظ کرد.
اپل با ۱۸ درصد سهم بازار در جایگاه دوم قرار گرفت. سری آیفون ۱۶ با استقبال چندان گرمی مواجه نشد و دسترسی محدود به هوش مصنوعی اپل (Apple Intelligence) نیز از اشتیاق خریداران در بازارهای اصلی اپل مانند ایالات متحده کاست.
کانترپوینت پیشبینی میکند که هوش مصنوعی به استانداردی برای گوشیهای میانرده تبدیل خواهد شد و تا سال ۲۰۲۸، از هر ۱۰ گوشی هوشمند با قیمت بالاتر از ۲۵۰ دلار، ۹ مورد از قابلیت هوش مصنوعی برخوردار خواهند بود.
۲۲۷۲۲۷
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
Δ