وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، در حاشیه جلسه دیروز هیئت دولت به توضیح مواضع خود در قبال رفع فیلترینگ تلگرام پرداخت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت دکتر پزشکیان با حضور در جمع خبرنگاران به پاسخ سوالی پرتکرار مبنی بر اینکه آیا این پیامرسان پرطرفدار در جلسه آینده شورای عالی فضای مجازی رفع فیلتر خواهد شد یا خیر پرداخت و عنوان داشت که در این خصوص تصمیمات لازم گرفته خواهد شد. در ادامه با انتشار جزئیات این خبر همراه گجت نیوز باشید.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص رفع فیلترینگ شبکه اجتماعی تلگرام اظهار داشت که نمیتوان درباره این مسائل به طور دقیق صحبت کرد. وی در ادامه عنوان کرد: «برخی شاخصها و ماموریتها از سوی مرکز ملی فضای مجازی و دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی تعیین شده که برای استخراج و بررسی آنها باید کار کارشناسی انجام شود. این امر با نگاه حکمرانی قانونمند و در دستور کار مذاکرات قرار خواهد گرفت.»
به گفته هاشمی، پلتفرمهایی که همکاری لازم را داشته باشند، در اولویت خواهند بود. در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند رفع فیلترینگ واتساپ و گوگل پلی طی مذاکره با شرکتهای آنها انجام شده و برخی دیگر مانند آقای فیروزآبادی می گویند که اصلا مذاکره ای صورت نگرفته است، وی توضیح داد: «این موضوع بر اساس نیازها، تشخیصها و کار کارشناسی صورت گرفته است و اظهار داشت که بحث مربوط به این موضوع بسیار گسترده است و نمیتوان آن را در چند جمله خلاصه کرد.»
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، طرح پیشبینی شده در این زمینه باعث رضایت مردم و در چارچوب حکمرانی قانونمند با نظر رهبری خواهد بود.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ