اوپو با انتشار تصاویری رسمی از فایند N5، ضخامت بسیار کم گوشی تاشدنی جدیدش را با آیفون مقایسه کرد.
به گزارش خبرآنلاین، یکی از ضعفهای بزرگ نسل اول گوشیهای تاشدنی، ضخامت زیادشان بود. با انتشار تصاویر جدید از اوپو فایند N5 و وان پلاس Open 2، بهنظر میرسد فصل تازهای در دنیای تاشدنیها را شاهد هستیم. گوشیهای تاشدنی جدید اوپو و وانپلاس بهطرز شگفتانگیزی نازک هستند.
به نقل از زومیت، از مدتی پیش شایعه شده است وانپلاس اوپن ۲، که مدل تغییرنامیافتهی اوپو فایند N5 برای بازار جهانی بهحساب میآید، فوقالعاده نازک خواهد بود. حتی برخی ادعا کردند که این گوشی «نازکترین» گوشی تاشدنی با فرمفکتور کتابی در جهان خواهد بود و اکنون میتوانیم تصاویری از فایند N5 یا همان وانپلاس اوپن ۲ را ببینیم.
تصاویر جدید در ویبو، اوپو فایند N5 را نشان میدهند؛ موبایلی که در حالت بازشده بهنظر میرسد نصف ضخامت آیفون و فقط به ضخامت چهار کارت بانکی یا دو سکه روی هم باشد. فایند N5 در حالت بازشده احتمالاً ضخامتی در حدود ۳٫۵ تا ۴ میلیمتر خواهد داشت که از ضخامت ۴٫۳۵ میلیمتری آنر مجیک V3 در حالت بازشده کمتر است.
اساساً، فایند N5 فقط کمی از درگاه USB-C ضخیمتر است. ژو ییبائو با انتشار پستی در ویبو میگوید که درگاه شارژ، سقف نازککردن گوشی را محدود کرد.
با وجود ضخامت کم، گفته میشود که فایند N5 باتریای حدود ۲۰ درصد بزرگتر از اوپو فایند N3 خواهد داشت. گوشی جدید اوپو (وانپلاس) احتمالاً در جریان برگزاری نمایشگاه MWC 2025 (اواسط اسفند) رونمایی خواهد شد.
۵۸۵۸
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ