دونالد ترامپ، در دور جدید ریاست جمهوریاش، فرمان اجرایی دولت قبلی آمریکا در خصوص کاهش خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، فرمان اجرایی سال ۲۰۲۳ جو بایدن با هدف کاهش خطرات هوش مصنوعی برای مصرفکنندگان، کارگران و امنیت ملی آمریکا را لغو کرد.
بهگزارش رویترز، فرمان بایدن از توسعهدهندگان سیستمهای هوش مصنوعی که خطراتی برای امنیت ملی، اقتصاد، بهداشت عمومی یا امنیت آمریکا دارند، میخواست که مطابق قانون Defense Production Act، نتایج آزمایشهای ایمنی را با دولت آمریکا به اشتراک بگذارند.
فرمان اجرایی بایدن به آژانسها دستور داد تا استانداردهایی برای آزمایشهای خود تعیین کنند و به خطرات مرتبط با مواد شیمیایی، بیولوژیکی، رادیولوژیکی، هستهای و امنیت سایبری بپردازند. فرمان بایدن در حالی صادر شد که قانونگذاران آمریکا نتوانستهاند قانونی برای تعیین چارچوبهای توسعهی هوش مصنوعی تصویب کنند.
حزب جمهوریخواه آمریکا در سال ۲۰۲۴ وعده داد که فرمان اجرایی بایدن را که به گفتهی آنها مانع نوآوری در هوش مصنوعی میشود، لغو کند: «جمهوریخواهان از توسعهی هوش مصنوعی مبتنیبر آزادی بیان و شکوفایی انسانی حمایت میکنند.»
هوش مصنوعی مولد که میتواند متن، عکس و ویدیو را در پاسخ به درخواستهای کاربر ایجاد کند، هم هیجان و هم ترسهایی را برانگیخته است که شاید برخی مشاغل را منسوخ کند یا عواقب منفی دیگری داشته باشد.
هفتهی گذشته، وزارت بازرگانی ایالات متحده محدودیتهای جدیدی در صادرات تراشه و فناوریهای هوش مصنوعی صادر کرد که انتقاد شرکتهایی از جمله انویدیا را به دنبال داشت.
بایدن هفتهی گذشته یک فرمان اجرایی جداگانه صادر کرد تا حمایت دولت فدرال برای رفع نیازهای عظیم انرژی دیتاسنترهای پیشرفتهی هوش مصنوعی را فراهم کند و خواستار اجارهی سایتهای فدرال متعلق به وزارت دفاع و انرژی شد. ترامپ این فرمان را لغو نکرد.
۲۲۷۲۲۷
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ