پس از پرچمدارهای سامسونگ، نوبت به گوشیهای میانرده این شرکت میرسد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، سامسونگ به روال همیشه در سهماهه اول هر سال گوشیهای میانرده سری A خود را عرضه میکند و این اتفاق معمولاً چند هفته پس از معرفی پرچمداران سری S رخ میدهد. باتوجهبه اینکه سامسونگ رویداد معرفی سری گلکسی S25 را بهتازگی پشت سر گذاشته، انتظار میرود این برند کرهای ۲ گوشی گلکسی A36 و گلکسی A56 را تا ۲ ماه آینده به بازار عرضه کند.
طبق اطلاعات منتشرشده از منبعی آگاه به نام «ابیشک یاداو» که پیشتر نیز اطلاعات دقیقی منتشر کرده، انتظار میرود گوشی گلکسی A36 و گلکسی A56 تا اواسط مارس (اواخر اسفند) در هند و بسیاری از کشورهای آسیایی به بازار عرضه شود.
بهرغم اینکه هنوز جزئیات زیادی درباره گلکسی A36 منتشر نشده، تصاویر منتشرشده نشان میدهد رندرهای کامپیوتری این دستگاه طراحی Key Island با فریم تخت و برجستگی قابلتوجه در دکمههای سمت راست خواهد داشت.
هر ۲ گوشی مجهز به دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال (OIS) و دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی خواهند بود. این دستگاهها احتمالاً از قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت 4K و نرخ 30 فریمبرثانیه پشتیبانی خواهند کرد. گلکسی A56 یک دوربین 12 مگاپیکسلی اولتراواید نیز دارد اما هنوز اطلاعاتی درباره دوربین دوم پشتی گلکسی A36 در دسترس نیست.
گفته میشود گلکسی A36 به پردازنده اسنپدراگون 6 نسل 3 مجهز خواهد بود اما گلکسی A56 از پردازنده اگزینوس 1580 استفاده میکند. هر ۲ پردازنده را سامسونگ براساس فرایند 4 نانومتری تولید کرده است. پردازنده اگزینوس 1580 قویتر است و از هستههای جدیدتر و پردازشگر گرافیکی قدرتمندتری بهره میبرد.
هر ۲ گوشی بهصورت پیشفرض با رابط کاربری One UI 7 مبتنیبر اندروید 15 عرضه میشوند و احتمالاً 6 بهروزرسانی اصلی اندروید دریافت خواهند کرد. هر ۲ دستگاه به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی مجهزند و از شارژ سریع ۴۵ وات پشتیبانی میکنند.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ