سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شامگاه یکشنبه در راس هیاتی به منظور شرکت در رویداد «ایرانکریدور» عازم دبی شد.
به گزارش خبرآنلاین، این رویداد بین المللی یکروزه فردا به میزبانی شرکت ارتباطات زیرساخت و با هدف معرفی زیرساختهای ارتباطی ایران به عنوان مسیری امن و مطمئن برای ترانزیت داده به کشورهای منطقه برگزار میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران سخنران اصلی این رویداد بینالمللی است.
به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، رویداد «ایرانکریدور» که پیش از اجلاس بینالمللی «capacity» با حضور تمامی اپراتورهای ارتباطی کشورهای منطقه در دبی برگزار میشود، شامل چندین پنل تخصصی است که در آن به معرفی ایران به عنوان کریدوری مطمئن و امن برای ترانزیت دادهها پرداخته میشود.
در حاشیه این رویداد چند دیدار دوجانبه میان وزیر ارتباطات ایران و مقامهای ارشد بینالمللی و منطقهای شرکت کننده برنامهریزی شده است.
رویداد «ایرانکریدور» با حضور تمامی اپراتورها و مسئولان ارشد ارتباطی ۱۵ کشور منطقه برگزار میشود و فرصتی است برای نمایش توانمندیهای ایران در حوزه زیرساختهای ارتباطی و تقویت همکاریهای منطقهای.
حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در این رویداد، نشاندهنده اهمیت «دیپلماسی فناوری» به عنوان یکی از برنامههای محوری وزارت ارتباطات در دوره جدید است.
رویداد «ایرانکریدور» گامی مؤثر در جهت تقویت جایگاه ایران در بازار ارتباطات بینالمللی محسوب میشود.
۵۸۵۸
مدیرکل توسعه فناوریهای نوین وزارت ارتباطات گفت: پس از اختلال رخ داده در سیستمها و مسیریابها، کاربران تاکسیهای اینترنتی و پیکهای موتوری دچار مشکلات بسیاری شدند اما باید بپذیریم که یک اتفاقی در کشور ما رخ داده و به دستگاههایی که در این زمینه حساس هستند حق داد تا عادی شدن شرایط محدودیتهایی را وضع کنند.
محمد کشوری، مدیر اندیشکده طیف، در ادامه پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران، گفت:« سیاستهای فیلترینگ و محدودیت، شبکه را در برابر حملات سایبری آسیبپذیرتر کردهاند.»
شرکتهای بزرگ فناوری از هوش مصنوعی بهعنوان ابزاری همهکاره یاد میکنند که میتواند کارهای خستهکننده را برای کاربران انجام دهد؛ از جمله خواندن ایمیلهای طولانی. اما پژوهش جدیدی نشان داده همین ابزار میتواند راهی برای فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساس آنها باشد.
در همایش اینترنت و آینده ایران که در وزارت ارتباطات در حال برگزاری است، احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات؛ رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی؛ امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی؛ حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کتایون سپهری، موسس شتابدهنده منش، به «اقتصاد دیجیتال و آینده ایران» پرداختند.
Δ