جزئیات دوربینهای گوشی شیائومی ۱۵ اولترا فاش شدهاند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، پست یک افشاگر معتبر در ویبو جزئیاتی دربارهی مشخصات دوربین شیائومی ۱۵ اولترا که چند ماه دیگر رونمایی خواهد شد، فاش کرده است.
سری جدید شیائومی ۱۵ بهتازگی رونمایی شده است و در حال حاضر تیتر اخبار را به خود اختصاص میدهد، اما شایعاتی راجعبه پرچمدار تمامعیار چینیها نیز بهگوش میرسند.
بهگفتهی Digital Chat Station، شیائومی ۱۵ اولترا دارای دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با فاصلهی کانونی ۲۳ میلیمتر و دیافراگم f/۱.۶ خواهد بود که از ۸٫۷ میلیمتر شیائومی ۱۴ اولترا بیشتر است. بهنظر میرسد که این بار شیائومی فاصله کانونی فیزیکی را افزایش میدهد که احتمالاً عملکرد در نور کم را بهبود خواهد بخشید. افشاگر مذکور به «ماژول سختافزاری سفارشی جدیدی» اشاره میکند که احتمالاً منظور او دوربین اصلی طراحیشدهی مخصوص شیائومی ۱۵ اولترا باشد.
انتظار میرود که پرچمدار سری ۱۵ گوشی شیائومی از دوربین تلهفوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده کند. گفته میشود که این دوربین، زوم اپتیکال ۴٫۳ برابری، فاصلهی کانونی ۱۰۰ میلیمتر و دیافراگم f/۲.۶ را ارائه میدهد.دیجیتالچتاستیشن دو گزینهی زوم اپتیکال ۴٫۳ برابری با اندازهی لنز ۱/۱٫۵ اینچی یا ۴٫۱ برابری با ابعاد ۱/۱٫۴ اینچی را توصیف میکند.
در حالی که افشاگر فقط به دوربینهای اصلی و تلهفوتو میپردازد، پیش از این گفته شده بود که شیائومی ۱۵ اولترا دارای دوربین ۵۰ مگاپیکسلی سامسونگ ISOCELL JN۵ است که دوربین تلهفوتو ۵۰ مگاپیکسلی پریسکوپی با زوم دو برابری آن را تکمیل میکند. در بخش جلویی نیز گفته میشود که گوشی دارای دوربین ۳۲ مگاپیکسلی OmniVision OV۳۲B خواهد بود.
شیائومی ۱۵ اولترا احتمالاً از تراشهی جدید اسنپدراگون ۸ الیت استفاده خواهد کرد. همچنین ممکن است باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سیمی ۹۰ وات و شارژ بیسیم ۸۰ وات داشته باشد. انتظار میرود که این گوشی سیستمعامل HyperOS ۲.۰ شیائومی مبتنیبر اندروید ۱۵ را اجرا کند.
پیش از این، رندرهای شیائومی ۱۵ اولترا رؤیت شدند که ماژول دایرهایشکلی با چینش عجیب دوربینها را نشان میدادند. سه دوربین در راستای افقی درون ماژول چیده شده بودند و دوربین چهارم در بخشی بالاتر قرار داشت.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ