سامسونگ با پیشرفتهای جدید در فناوری متالز، آیندهی دستگاههای واقعیت ترکیبی را دگرگون میکند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، سامسونگ قبلاز معرفی هدست واقعیت ترکیبی خود، از توسعهی فناوری جدید متالنز با همکاری دانشگاه Pohang کرهجنوبی خبر داد. این فناوری امکان ارائهی تصاویر با وضوح درخورتوجه ازطریق هدستهای واقعیت ترکیبی سبکوزن را فراهم میکند.
سامسونگ و دانشگاه Pohang مقالهی تحقیقاتی مشترکی دربارهی فناوری متالنز در مجلهی معتبر Nature Materials منتشر کردهاند. این مقاله جزئیات یافتههای تحقیقاتی سامسونگ و Pohang را شرح میدهد.
متالنز جدید بدون رنگپریدگی میتواند در عینکها و هدستهای واقعیت ترکیبی استفاده شود. با توجه به وزن کم فناوری مذکور، میتوان انتظار داشت وزن دستگاههای واقعیت ترکیبی نیز کاهش یابد و در نتیجه، راحتی بیشتر برای کاربر به ارمغان میاورد. به گفتهی سامسونگ، این تکنولوژی میتواند مشکلات انحرافات نوری را به کمک نمایشگرهای هولوگرافیک برطرف کند.
متالنز تخت از ساختارهای نانوسکوپی تشکیل شده است که توانایی کنترل شکست نور را دارند. این فناوری بهعنوان یکی از اجزای نسل بعدی دستگاههای واقعیت ترکیبی باریک و دوربینهای پیشرفته شناخته میشود. بااینحال، متالنزها معمولاً با مشکلاتی مثل انحرافات کروماتیک شدید دستوپنجه نرم میکنند.
برای حل مشکل برخی از متالنزها به طراحی ساختارهای متا بهصورت مستقل و سپس مونتاژ روی زیرلایه روی آوردهاند؛ اما ارتباطات بین این ساختارها در مرحلهی طراحی نادیده گرفته شده بود. طبق ادعای سامسونگ، این شرکت مشکل مذکور را با توجه به روابط متقابل بین چندین ساختار متا در متالنز، در مرحلهی طراحی حل کرده است.
غول فناوری کرهای میگوید که فناوری جدیدش نهتنها انحرافات رنگی را بهطور کامل از بین میبرد؛ بلکه به کوتاهترشدن فاصلهی کانونی، کاهش ابعاد و وزن لنز نیز کمک میکند.
هنوز نمیدانیم آیا متالنز جدید در هدست واقعیت مجازی سامسونگ یا عینکهای واقعیتافزوده استفاده خواهد شد یا نه. بههرحال، این شرکت قصد دارد با ادامهی روند همکاری خود با دانشگاهها و سایر پیشروان صنعت، فناوریهای انقلابی آینده را توسعه دهد.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ