چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول صبح امروز چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد و تا فردا ادامه دارد.
این دوره از کنفرانس با موضوع «فناوریهای نوظهور، سازمانهای نوآور و توسعه پایدار» و با مشارکت پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز نوآوری و سازمانهای نوآور و با سخنرانان برجسته داخلی و بینالمللی برگزار میشود.
مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نیز بهعنوان نهادی که در عرصه اکوسیستم نوآوری کشور فعال است تصمیم به حمایت از این کنفرانس و ایجاد ارتباط استراتژیک با انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران گرفته است.
همراه اول حضوری فعال در این رویداد داشته و یکی از مدیرانش در پنل تخصصی «توسعه زیست بوم نوآوری از طریق دولت یا بخش خصوصی؟» حضور دارد.
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ