سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در سومین روز از سفر رسمی خود به صربستان با رئیس جمهوری این کشور دیدار و پیام رسمی دکتر پزشکیان رییس جمهوری را به وی ابلاغ کرد.
به گزارش خبرآنلاین، رئیسجمهور صربستان، پس از دیدار با سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، روایت خود را از این دیدار در قالب پست اینستاگرامی منتشر کرد.
الکساندر ووچیچ، رئیسجمهوری صربستان، در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: با سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، دیداری صمیمانه و سازنده ای داشتم. از انتقال پیام مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران، تشکر کردم. در این نامه، حضور ایران در نمایشگاه 2027EXPO تأیید شده و منتظر حضور نمایندگان این کشور در این رویداد هستیم.
در این دیدار، درباره تقویت همکاریهای اقتصادی در زمینههای مختلف گفتوگو کردیم. محور بحثها بر استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود برای گسترش همکاری در حوزههای انرژی، گردشگری سلامت، کشاورزی و فناوری اطلاعات و ارتباطات متمرکز بود.
ووچیچ ادامه داد: به امضای تفاهمنامه همکاری دو کشور در زمینه فناوری اطلاعات اشاره شد و عنوان کردیم که انتظار میرود به توسعه راهحلهای نوآورانه در بخشهای مخابرات، مهارتهای دیجیتال، امنیت اطلاعات و ایجاد مراکز داده کمک کند.
رئیسجمهور صربستان در پایان از موضع ثابت ایران در حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت صربستان قدردانی کرد و اظهار داشت که این موضع نشاندهنده پایبندی ایران به اصول حقوق بینالملل است.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ