روز گذشته، «دونالد ترامپ» دوباره رئیس جمهور ایالات متحده شد. یکی از مهمترین حامیان ترامپ در این مسیر، «ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیس ایکس، تسلا و رئیس ایکس بوده است. حالا در گزارشی گفتهشده که ظاهراً ماسک پیش از انتخابات، به ترامپ پیشنهاد داده تا مدیران ارشد شرکت فضایی SpaceX را در سمتهای دولتی استخدام کند.
به گزارش خبرآنلاین، نیویورکتایمز در گزارش جدیدی با عنوان «ایلان ماسک به ترامپ کمک کرد، اما در مقابل چه انتظاری دارد؟» ادعا میکند که ثروتمندترین فرد جهان از رئیس جمهور آمریکا درخواست کرده تا چند کارمند اسپیس ایکس را بهعنوان مقامات ارشد دولتی، از جمله در وزارت دفاع، استخدام کند.
به نقل از دیجیاتو، اسپیس ایکس از پیمانکاران مهم دولت فدرال است و برای ارسال فضانوردان ناسا و ماهوارههای نظامی میلیاردها دلار قرارداد با آن بسته است.
ماسک که معمولاً در ایکس به این گزارشها واکنش نشان میدهد، هنوز درباره این گزارش صحبتی نکرده است. بااینحال، پیشنهاد مطرحشده در نیویورکتایمز میتواند تا حدی نقش احتمالی ماسک در دولت ترامپ را نشان بدهد.
پاسخ ترامپ به درخواست ماسک نیز در گزارش نیویورکتایمز نیامده است، اما رئیس جمهور منتخب پیشتر گفته بود که قصد دارد او را به یک کمیسیون کارآمدی دولتی معرفی کند. این کمیسیون سپس میتواند تصمیماتی را اتخاذ کند که بر نظارت شرکتهای ماسک توسط رگولاتوریها تاثیر بگذارد.
ایلان ماسک در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا حمایت قاطعانهای از دونالد ترامپ داشت. او در برنامههای خود روزانه یکمیلیون دلار بین رأیدهندگانی که طومار America PAC را امضا کردهاند، قرعهکشی میکرد. ماسک روز گذشته همچنین گفته بود که بعد از انتخابات ۲۰۲۴ هم به فعالیتهای سیاسی خود ادامه میدهد.
۵۸۵۸
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
Δ