شیائومی ۱۵ در رنگهای هیجانانگیزی عرضه میشود که بسیاری از آنها مخصوص بازار چین هستند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، شیائومی ۱۵ جدیدترین پرچمدار شیائومی، در رنگهای مختلفی عرضه میشود. شیائومی در مجموع ۲۸ رنگ مختلف را برای پرچمدار جدیدش ارائه میکند که در بین تمام رقبا اقدامی بیسابقه محسوب میشود.
رنگهای استاندارد شیائومی ۱۵ شامل مشکی، سفید، سبز و ارغوانی میشود. همهی این رنگها حالتی خنثی دارند و در مقایسهبا سایر رنگهای گوشی، معمولی بهنظر میرسند.
شیائومی ۱۵ رنگ استاندارد دیگری بهنام Liquid Silver دارد که از گوشی Mi 6 Mercury Silver Edition الهام گرفته است. قضاوت درمورد زیبایی این رنگ را به شما واگذار میکنیم.
این نسخه از شیائومی ۱۵ احتمالاً عرضهی محدودی خواهد داشت و همانطور که از نامش پیدا است، در فریم جانبی با یک الماس ۵۷ وجهی پرورشیافته در محیط آزمایشگاهی، تزئین شده است.
پنل پشتی نسخهی دایموند ادیشن از چرم گیاهی نانو با ساختاری شبیه به پولکهای تمساح ساخته شده است. نسخهی Diamond Limited Edition در سه رنگ سفید، خاکستری و نارنجی عرضه میشود و ماژول دوربین به بافت براق نقرهای مزین شده است.
مشتریان در نسخهی Custom Edition شیائومی ۱۵ قادر خواهند بود تا از میان ۲۰ رنگ مختلف یکی را انتخاب کنند.
رنگهای سفارشی شامل صورتی، سبز، قرمز، آبی، نارنجی و بنفش میشوند. با امکان انتخاب رنگ فریم در دو رنگ مشکی یا نقرهای میتوان به ۴۰ ترکیب رنگی مختلف دسترسی داشت. رنگهای سفارشی تنها از طریق فروشگاه آنلاین شیائومی دردسترس قرار میگیرند.
تمام رنگهای سفارشی شیائومی ۱۵ بهجز رنگهای استاندارد در انحصار بازار چین هستند. شیائومی تاکنون در مورد عرضهی سایر رنگها در خارج از بازار چین حرفی نزده است.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ