شرکت POLARIS نیز در نظر دارد تا با توسعه یک سیستم مافوق صوت قابلاستفاده مجدد، راهحلی مقرونبهصرفه و انعطافپذیر را برای آزمایش فناوریهای پرواز با سرعتبالا، سیستمهای حفاظت حرارتی و مکانیسمهای پیشرانه پیشرفته ارائه دهد.
غزال زیاری : شرکت هوافضای POLARIS Spaceplanes مستقر در آلمان، اخیراً قراردادی را با دفتر فدرال تجهیزات، فناوری اطلاعات و پشتیبانی خدمات بوندسوهر (BAAINBw) به امضا رسانده است. طبق این قرارداد، این شرکت برای طراحی یک وسیله نقلیه تحقیقاتی هایپرسونیک با قابلیت استفاده مجدد وارد عمل خواهد شد.
این قرارداد همچنین شامل گزینههای بعدی برای ساخت و آزمایش پرواز این هواپیمای حیرتانگیز است که بهنوعی به نقش رو به رشد POLARIS در توسعه فناوری هایپرسونیک اشاره دارد.
این سیستم دومرحلهای که شامل امکان برخاست و فرود افقی است، بهعنوان یک بستر آزمایشی هایپرسونیک و سکوی آزمایشی برای تحقیقات دفاعی و علمی در نظر گرفتهشده و بهعلاوه، این هواپیما این قابلیت را دارد که در صورت تجهیز به یک مرحله فوقانی قابلمصرف، بهعنوان یک پرتابگر کوچک ماهواره وارد عمل شود.
شرکت POLARIS با انتشار بیانیهای در این رابطه اعلام کرد: «ما به اعتماد مداوم BAAINBw به تخصصمان افتخار میکنیم و مشتاقانه منتظر یک پروژه هیجانانگیز و بسیار جاهطلبانه هستیم.»
ازآنجاکه فناوری هایپرسونیک، وسایل نقلیه را قادر میسازد تا با سرعتی بیش از ۵ ماخ حرکت کنند و با در نظر داشتن کاربردهای بالقوهاش در توسعه موشکی، شناسایی و دسترسی به فضای نسل بعدی، یکی از اولویتهای اصلی تحقیقات دفاعی و هوافضا به شمار میرود.
شرکت POLARIS نیز در نظر دارد تا با توسعه یک سیستم هایپرسونیک قابلاستفاده مجدد، راهحلی مقرونبهصرفه و انعطافپذیر را برای آزمایش فناوریهای پرواز با سرعتبالا، سیستمهای حفاظت حرارتی و مکانیسمهای پیشرانه پیشرفته ارائه دهد.
از همین رو انتظار میرود که این پروژه، باعث افزایش تلاشهای تحقیقاتی دفاعی آلمان شده و درعینحال فرصتهای جدیدی را برای دسترسی به فضا و کاربردهای پرواز با سرعتبالا فراهم کند.
منبع: defence-blog
۵۸۳۲۱
ترامپ تهدید کرد اگر اپل تولید آیفونهای مخصوص بازار آمریکا را به داخل این کشور منتقل نکند، مشمول تعرفه ۲۵ درصدی خواهد شد.
دولت ویتنام بهدلیل عدم همکاری تلگرام در مقابله با جرایم کاربران، قصد دارد این پیامرسان را تا اوایل ژوئن فیلتر کند.
مدیرعامل آنتروپیک معتقد است مدلهای هوش مصنوعی کمتر از انسانها دچار توهم میشوند، اما این توهمات میتوانند پیچیدهتر و غیرمنتظرهتر باشند.
شرکت شیائومی بهطور رسمی از گوشی پرچمدار جدید خود با نام «شیائومی ۱۵S پرو» رونمایی کرد. این گوشی به دوربینهای ۲۰۰ مگاپیکسلی حرفهای و ویژگیهای دیگری مانند پردازنده اختصاصی شیائومی XRING O۱ است.
Δ