سیدستار هاشمی در جلسه کارگروه «جینف» خواستار تسریع در اجرای این طرح شد و بر احراز مکان افراد با استفاده از کد ملی تأکید کرد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از فارس، بیست و چهارمین جلسه کارگروه نظام ملی نشانیگذاری مکانمحور کشور (GNAF) امروز شنبه ۱۸ اسفند، با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری، اطلاعات برگزار شد.وزیر ارتباطات تاکید کرد: رویکرد اجرایی کارگروه باید ماهیت کنترل پروژه پیدا کند و بررسی تکالیف و روند پیشرفت وظایف هر دستگاه در راستای تکمیل و بروزرسانی دادههای پایگاه اطلاعات ملی در طول جلسات، ضرورت دارد.
وزیر ارتباطات با اشاره به تجربه موفق اجرای سامانه «شاهکار» (شبکه احراز هویت کاربران ایران) و تطبیق شماره تلفن همراه با کدملی برای احراز هویت افراد تاکید کرد: هدف اصلی، باید دستیابی به سیستمی باشد که با اتصال کد ملی به موقعیت مکانی، ارائه خدمات دقیقتر به شهروندان و کسبوکارها را فراهم سازد.وزیر ارتباطات وجود قوانین موازی و همپوشانی بیندستگاهها را از دلایل عمده کند بودن پیشرفت طرح «جینف» خواند و با اشاره به تاکیدات رئیسجمهور در خصوص اجرایی شدن طرح ملی (جینف)، از دستگاههای مرتبط خواست با اولویتدهی به ایجاد زیرساختهای دیجیتال، گزارش عملکرد خود در تحقق طرح ملی جینف را در کوتاهترین زمان ممکن ارائه دهند. به گفته وزیر ارتباطات، نتایج این گزارش در هیئت دولت ارائه و دستگاههای کمکار معرفی خواهند شد. وی افزود: اگرچه اجرای کامل این طرح چالشهایی دارد، اما با همکاری همه بخشها میتوان مسیر موفقیت را هموار کرد.
محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست نیز گزارشی از پیشرفت طرح ملی جینف در تعامل با سازمانهای امور مالیاتی، ثبت اسناد و املاک کشور، و فاوای شهرداری تهران ارائه کرد که پیرامون انطباق نقشهها، شناسه یکتای ملک و تبادل اطلاعات در حوزه صدور پروانه و پایان کار بوده است. وی همچنین به انعقاد تفاهمنامهای با سازمان اوقاف و امور خیریه در این باره اشاره کرد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ