پیشتر ایلان ماسک دستور داده بود لوگوی مشهور توییتر را که روی ساختمان اصلی این شرکت در سن فرانسیسکو نصب شده بود، پایین بکشند تا ریبرند این شرکت به ایکس تکمیل شود. این لوگو بهتازگی با قیمت تقریبی ۳۵ هزار دلار در حراجی فروخته شد.
به گزارش خبرآنلاین، لوگوی معروف توییتر که به احترام «لری برد» (Larry Bird)، بازیکن تیم بسکتبال بوستون سلتیکس، با اسم مستعار «لری» شناخته میشد، ۱۶ سال نشان آشنای این شبکه اجتماعی بود اما وقتی ایلان ماسک این شرکت را خرید، این برند به ایکس تغییر یافت.
به نقل از دیجیاتو، حراجی RR Auction اعلام کرد مزایده فروش لوگوی توییتر هفته گذشته به پایان رسید و بالاترین پیشنهاد برای آن ۳۴ هزار و ۳۷۵ دلار بوده است. البته پیشبینی میشد این نشان با قیمت ۴۰ هزار دلار به فروش برسد اما نتوانست انتظارات را برآورده کند.
این نشان با وزن تقریبی ۲۵۰ کیلوگرم و ابعاد ۳.۶ متر در ۲.۷ متر به مزایده گذاشته شده بود. درحالحاضر مشخص نیست خریدار این لوگو چه کسی بوده است. ایلان ماسک قبلاً نیز بخشی از داراییهای توییتر ازجمله اثاثیه قدیمی این شرکت را فروخته بود.
مجموعه حراجی RR Auction شامل اقلام کمیاب و جذاب متنوعی از فیلم ترور جان اف کندی گرفته تا صفحه اول برخی روزنامههاست. این حراجی از سال ۲۰۲۲ تاکنون ۵۳ آیتم مرتبط با ایلان ماسک را به مزایده گذاشته که بخش عمده آنها اقلامی با امضای شخص ماسک بوده است.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ