یک نمونه کمیاب از گوشیهای آیفون بهتازگی کشف شده که نشان میدهد اپل احتمالاً از آن برای آزمایش دکمههای هپتیکی این سری از دستگاهها استفاده کرده است. اپل قبل از عرضه قابلیت یا اپلیکیشنی جدید، …
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، نمونهای کمیاب از گوشیهای آیفون بهتازگی کشف شده که نشان میدهد اپل احتمالاً از آن برای آزمایش دکمههای هپتیکی این سری از دستگاهها استفاده کرده است.
اپل قبل از عرضه قابلیت یا اپلیکیشنی جدید، آن را روی دستگاههای مختلف تست میکند تا از عملکردش مطمئن شود. این موارد گاهی روی نمونههای اولیه آیفون نیز تست میشوند. کاربری در شبکه اجتماعی ایکس به نام AppleDemoYT ویدیویی را به اشتراک گذاشته که نمونه کمیاب آیفون در آن دیده میشود. گفته میشود این گوشی در مرکز بازیافت کالاهای الکترونیکی دیده شده است.
این نمونه خاص آیفون Vesica Piscis نام دارد و خاص بودن آن هم به این دلیل است که لوگوی اپل روی آن حک نشده. در عوض، لوگویی شبیه به ۲ هلال ماه در قسمت پشتی دیده میشود. این لوگو پیشازاین روی نمونههای اولیه برخی از دستگاههای اپل مانند ایرتگ نیز دیده شده بود. این لوگو بهنوعی نمونههای اورجینال و آزمایشی آیفون را متمایز میکند.
به نظر میرسد این گوشی از بعضی قطعات آیفون ۱۳ پرو و ۱۴ پرو استفاده میکند. البته قطعات دیگری نیز در این گوشی وجود دارند که متعلق به هیچکدام از این محصولات نیستند. در لبه کناری نیز دکمههای صدا وجود دارند که البته کار نمیکنند.
پیشازاین گفته شده بود اپل روی دکمههایی با بازخورد لمسی برای سری آیفون ۱۵ کار میکند اما چنین قابلیتی تاکنون روی گوشیهای این شرکت مشاهده نشده است.
نکته جالب دیگر این است که دکمه ولوم یکپارچه شده و خبری از دکمههای جداگانه نیست. همچنین سینی سیمکارت کوتاهتر از حد معمول است و با پیچ محکم میشود. حکاکیهای روی دکمه صدا نشان میدهد این گوشی برای آزمایشهای میدانی استفاده شده است. در بخش داخلی نیز میتوان دوربین را دید که البته کار نمیکند. تعدادی سیم نیز به بردهای دستگاه متصلاند.
باتوجهبه شمارهسریال، به نظر میرسد این دستگاه مه سال ۲۰۲۱ و پیش از عرضه آیفون ۱۳ پرو ساخته شده است. البته این دستگاه احتمالاً نمونه اولیه آیفون ۱۳ پرو نیست؛ زیرا طراحی و مشخصات آن قبل از این تاریخ نهایی شده بودند. همچنین برآمدگی دوربین شبیه آیفون ۱۴ پرو است اما ترکیب اجزا تشخیص آن را دشوار میکند.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ