گزارشها حاکی است ایلان ماسک شخصاً برای لغو تعرفهها از ترامپ درخواست کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، ایلان ماسک که یکی از نزدیکان دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، محسوب میشود، ظاهراً مستقیم از ترامپ خواسته تعرفههای گسترده علیه کشورهای مختلف را لغو کند اما این درخوایت به نتیجه نرسیده است.
براساس گزارش واشنگتنپست، ایلان ماسک یکی از طرفداران تجارت آزاد است و از ترامپ خواسته بسیاری از تعرفههای وضعشده را لغو کند. این اتفاق را چند منبع آگاه که خواستهاند نامشان فاش نشود، تأیید کردهاند اما ماسک هنوز واکنشی به آن نشان نداده است. البته تلاشهای ماسک برای قانعکردن ترامپ ناموفق بوده و ترامپ همچنان مصرانه پیگیر وضع تعرفه علیه کشورهاست.
همزمان با بالاگرفتن تنش میان آمریکا و چین، ایلان ماسک در حساب کاربری خود در ایکس ویدیویی از «میلتون فریدمن»، اقتصاددان محافظهکار، منتشر کرد که فریدمن از مزایای همکاری در تجارت بینالملل میگوید.
ماسک همچنین از «پیتر ناوارو»، مشاور تجاری کاخ سفید، که نقشی کلیدی در تعیین برنامه تعرفههای جدید داشته، انتقاد کرد و اعتبار او برای مشارکت در این برنامه را زیر سؤال برد. ایلان ماسک پیشازاین با اطرافیان ترامپ درباره برنامههای مختلفی همچون ویزای H1-B برای مهاجران و رویکرد اداره بهرهوری در کاهش هزینههای دولت دچار اختلافنظر شده بود.
ایلان ماسک هفته جاری در ملاقات با معاون نخستوزیر ایتالیا خواستار ایجاد منطقه تجارت آزاد میان ایالات متحده و اتحادیه اروپا شده بود و گفت تمایل دارد تعرفه تجاری میان این 2 منطقه به صفر برسد. ماسک همچنین خواستار تسهیل بیشتر تردد شهروندان میان آمریکا و اتحادیه اروپا بود. ماسک گفته این موضوع را با دونالد ترامپ نیز مطرح کرده است.
ترامپ بهتازگی تعرفهای ۲۰ درصدی روی کالاهای وارداتی از اروپا وضع کرده و کالاهای واردشده از چین نیز مشمول تعرفه ۵۴ درصدی شدهاند. البته ترامپ اخیراً چین را به وضع تعرفههای سنگینتر نیز تهدید کرده است.
۲۲۷۲۲۷
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ