اینتل در هفتهی جاری قصد دارد بیش از ۲۰ درصد از نیروی کار خود را تعدیل کند. این تصمیم بخشی از برنامهی بازسازی گستردهای است که لیپ-بو تن، مدیرعامل جدید آبیها، طراحی کرد تا هزینهها و مراحل بروکراتیک شرکت کاهش پیدا کند.
به گزارش خبرآنلاین، گفته میشود بیش از ۲۰هزار نفر از کارکنان باید با اینتل خداحافظی کنند. هدف اصلی تغییرات در اینتل، سادهسازی عملیات و بازگرداندن تمرکز شرکت به فرهنگ مهندسیمحور است؛ تغییری که پس از دورهای از چالشهای کسبوکار، در دستور کار قرار میگیرد.
به نقل از زومیت، تن که از ماه گذشته سکان رهبری اینتل را در دست گرفت، بهدنبال حذف لایههای اضافی مدیریتی، کنارگذاشتن پستهای تکراری و تمرکز دوباره روی پروژههای کلیدی و محصولمحور است.
اگر گزارش بلومبرگ درست باشد، شاهد دومین دور تعدیل نیروی بزرگ اینتل طی کمتر از یک سال خواهیم بود. در مرداد سال گذشته، اینتل حدود ۱۵ هزار نفر را اخراج کرد؛ اقدامی که بیشتر کارکنان غیرمهندسی از جمله نیروهای اداری، فروش، بازاریابی و پشتیبانی را شامل میشد.
تاکنون مشخص نشده است دور جدید تعدیل نیرو، کدام بخشها را شامل میشود، اما با توجه به وسعت این برنامه، احتمال حذف بخشی از نیروهای فنی و پروژهها وجود دارد. اینتل تا پایان ۲۰۲۴ حدود ۱۰۸٬۹۰۰ کارمند داشت.
گزارشها میگویند لیپ-بو تن سال گذشته بهدلیل مخالفت با طرح تعدیل ۱۵ هزار نفرهی پت گلسینگر، مدیرعامل وقت، از هیئتمدیره کنار رفت؛ چون معتقد بود باید تعدیلات گستردهتری انجام شود. حالا به نظر میرسد فرصت اجرای دیدگاه خود را پیدا کرده است.
اینتل قرار است گزارش مالی سهماههی خود را فردا منتشر کند.
۵۸۵۸
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
Δ