آمازون از ربات لمسی جدیدی به نام «ولکان» رونمایی کرده که با حس لامسه میتواند اجسام را دقیقتر از قفسهها بردارد و در کنار انسانها در مراکز پردازش سفارش کار کند.
نگار علی- شرکت آمازون بهتازگی از ربات جدیدی به نام «ولکان» (Vulcan) رونمایی کرده است که با بهرهگیری از حس لامسه میتواند اجسام را روی قفسهها جستوجو کرده و آنها را با دقت بیشتری برای ارسال به مشتریان انتخاب کند.
این ربات در مراکز پردازش سفارش آمازون در هامبورگ آلمان و اسپوکن واشنگتن آمریکا به کار گرفته شده و گام مهمی در جهت ارتقاء تواناییهای لمسی رباتها نسبت به انسان به شمار میرود. به گفته آرون پارنس، مدیر رباتیک هوش مصنوعی آمازون، ولکان با کمک حسگرهای تعبیهشده در مفاصل خود میتواند لبهها و شکل اجسام را تشخیص دهد و با استفاده از بازوی مکانیکی خود و ابزاری شبیه کاردک و مکنده، اقلام مختلف را از قفسهها خارج کند.
ربات ولکان قرار است در کنار کارکنان انسانی فعالیت کند و وظایف سنگین و خستهکننده مانند برداشتن اجسام از قفسههای بالا یا پایین را بهعهده بگیرد. در مواردی که ربات قادر به یافتن کالای خاصی نباشد، کار به نیروی انسانی واگذار خواهد شد.
آمازون اعلام کرده است که قصد دارد در آینده حسگرهای لمسی مشابه را به سایر رباتهای خود نیز اضافه کند. این اقدام بخشی از راهبرد گستردهتر شرکت برای توسعه اتوماسیون در مراکز لجستیکی با استفاده از رباتهای مجهز به هوش مصنوعی است.
هرچند برخی نگران تأثیر این اتوماسیون بر فرصتهای شغلی هستند، آمازون تأکید دارد که رباتها نقش مکملی خواهند داشت و جایگزین کامل انسانها نخواهند شد. پارنس میگوید: «ما به اتوماسیون صد درصدی اعتقادی نداریم؛ هدف ما رسیدن به همکاری ۷۵ درصدی میان انسان و ماشین است.»
منبع: wired
۲۲۷۲۲۷
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
Δ