مایکروسافت اعتراف کرد سیستم هوش مصنوعی پیشرفته و سرویس های ابر رایانشی را طی درگیری رژیم صهیونیستی با غزه به این رژیم فروخته است.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مهر، مایکروسافت اعلام کرد تاکنون هیچ شواهدی از آنکه از پلتفرم آزور (ابر رایانشی) و فناوریهای هوش مصنوعی آن برای هدف گرفتن یا آسیب رساندن به مردم غزه استفاده شده باشد، نیافته است.
به نظر میرسد این پست بدون امضا که در وب سایت شرکتی مایکروسافت منتشر شده، نخستین اعتراف عمومی این شرکت به دخالت عمیق آن در جنگی باشد که به مرگ هزاران نفر در غزه منجر شده است.
اعتراف مذکور سه ماه پس از آن انجام میشود که تحقیقات این خبرگزاری جزئیاتی گزارش نشده درباره رابطه همکاری نزدیک مایکروسافت با وزارت دفاع رژیم صهیونیستی را فاش کرد.
طبق این گزارش استفاده نظامی رژیم صهیونیستی از محصولات هوش مصنوعی تجاری پس از حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی حماس حدود ۲۰۰ بار بیشتر شده بود. آسوشیتدپرس گزارش داده بود ارتش رژیم صهیونیستی از پلتفرم ابر رایانشی آزور برای رونویسی، ترجمه و پردازش اطلاعات جمع آوری شده از طریق نظارت جمعی و وسیع کرده که بعداً میتوان این دادهها را با سیستمهای هوش مصنوعی هدف گیری داخلی رژیم صهیونیستی دوباره کنترل کرد و برعکس.
این همکاری نشان دهنده تمایل روزافزون شرکتهای فناوری برای فروش محصولات هوش مصنوعی شان به ارتشها از جمله رژیم صهیونیستی، اوکراین و آمریکا برای مصارف متنوع است. البته سازمانهای حقوق بشری نگران آن هستند که از سیستمهای هوش مصنوعی که در معرض اشتباه قرار دارند برای کمک به تصمیمگیری درباره هدف گرفتن افراد یا غیره استفاده و به مرگ افراد بی گناه منجر شود.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ