شرکت شیائومی بهطور رسمی از گوشی پرچمدار جدید خود با نام «شیائومی ۱۵S پرو» رونمایی کرد. این گوشی به دوربینهای ۲۰۰ مگاپیکسلی حرفهای و ویژگیهای دیگری مانند پردازنده اختصاصی شیائومی XRING O۱ است.
به گزارش خبرآنلاین، شیائومی در بخش طراحی توجه ویژهای به جزئیات این گوشی داشته است. وجود لوگوی اختصاصی Xring و دکمه پاور با رنگ طلایی جلوهای لوکس و خاص به آن میدهد. همچنین شیائومی ۱۵S پرو در رنگهایی مانند آبی آسمانی (Sky Blue) و نسخهای با بدنه فیبری به نام Dragon Scale Fiber عرضه میشود.
به نقل از دیجیاتو، شیائومی ۱۵ اس پرو از یک نمایشگر ۶.۷۳ اینچی OLED با نرخ تازهسازی تصویر ۱۲۰ هرتز و روشنایی خیرهکننده ۳۲۰۰ نیت بهره میبرد. نمایشگر آن از شیشه مقاوم Xiaomi Longjing Glass ۲.۰ ساخته شده که در برابر خط و خش مقاوم است.
در داخل، این دستگاه به تراشه اختصاصی شیائومی، یعنی XRING O۱ مجهز شده و طبق ادعاها امتیاز آن در بنچمارک AnTuTu از مرز ۳ میلیون عبور کرده است. باتری غولپیکر ۶۱۰۰ میلیآمپر ساعتی پرچمدار شیائومی نیز از شارژ سریع ۹۰ وات و شارژ بیسیم ۵۰ وات پشتیبانی میکند.
از دیگر مشخصات قابل توجه این دستگاه میتوان به سه دوربین ۵۰ مگاپیکسلی (اصلی + فوق عریض + تلهفوتو با زم ۵ برابر) اشاره کرد که با همکاری برند Leica ساخته شدهاند. در بالای نمایشگر نیز یک دوربین سلفی ۳۲ مگاپیسکلی قرار دارد. سیستم خنککننده داخلی آن نیز نسبت به شیائومی ۱۵ پرو تفاوتی نکرده است.
گواهی IP۶۸ مقاومت دربرابر آب و گردوغبار و سیستم عامل HyperOS ۲ دیگر ویژگیهای آن را تشکیل میدهند.
۵۸۵۸
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ