نشست هماهنگی و هماندیشی اعضای هیأتهای بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری، صبح امروز با حضور سید محمد شفیعی، دبیر هیات عالی نظارت بر امر رسیدگی به تخلفات اداری کشور و غلامرضا امیدی، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع و نماینده وزیر ارتباطات در هیأتهای رسیدگی به تخلفات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیدی در این جلسه با تأکید بر اینکه حفظ سلامت اداری و جلب اعتماد عمومی از اولویت های اصلی وزارت ارتباطات است، گفت: تحقق دولت هوشمند، توسعه پایدار خدمات دیجیتال و پیشبرد طرحهای کلان حوزه فاوا بدون پایبندی به اصول شفافیت، پاسخگویی و رعایت حقوق شهروندی ممکن نیست.
وی با اشاره به اصول ۱۰۹ و ۱۱۷ قانون برنامه هفتم، از آمادگی وزارت ارتباطات برای استفاده از سامانههای هوشمند نظارتی، ارتقای نظام گزارشگری مردمی، آموزش مستمر اعضای هیأتها و بهرهگیری از ظرفیتهای فناوری برای تسریع و دقت در رسیدگیها خبر داد. امیدی همچنین بر ضرورت تناسب میان تخلف و مجازات، تسریع در روند رسیدگی، جلوگیری از عادیسازی تخلف، حصول اطمینان برای صدور رأی، تأمین فرصت دفاع عادلانه، و آسیبشناسی برای پیشگیری از تکرار تخلف تأکید کرد. در ادامه نشست، عبدالرحمان آقایی، مسئول هماهنگی هیأتهای رسیدگی به تخلفات اداری وزارت ارتباطات، گزارشی از فعالیتهای این هیأتها ارائه کرد. همچنین تعدادی از اعضا، نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه بهبود فرآیند رسیدگی به تخلفات مطرح کردند.
۲۲۷۲۲۷
سامسونگ با معرفی Galaxy Z Fold ۷ بار دیگر مرزهای طراحی گوشیهای تاشو را جابهجا کرده؛ اما در مسیر رسیدن به باریکترین و سبکترین مدل خود، یک ویژگی کلیدی را قربانی کرده است: پشتیبانی از قلم S Pen.
فضای پرتنش شبکههای اجتماعی با موجی از خشونت کلامی و حملات غیرمنتظره، برای بسیاری محیطی استرسزا محسوب میشود. اما در میان این آشفتگی، زنی ۹۵ ساله از منطقهی چشر انگلیس با مجموعهی عروسکهای جذابش، بهنمادی از جنبش «تشویق به مهربانی» در کامنتها تبدیل شده است.
در دنیایی که متقاضیان شغل هر روز خلاقانهتر ظاهر میشوند، فردی با اقدامی عجیب توانست توجه کاربران اینترنت را به خود جلب کند؛ آن هم با رزومهای که ناقص چاپ شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی دادهمحور، بند ۶ سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، بر «لزوم تدوین سندی جامع و قابل اجرا» تاکید و هدف از حکمرانی دادهمحور را جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای بینتیجه عنوان کرد.
Δ