«مارکوس براونلی» که در یوتیوب با نام MKBHD شناخته میشود، در ماههای اخیر درگیر حواشی مختلفی بوده است. جدیدترین ویدیوی او برای تبلیغ محصول DJI بار دیگر او را هدف انتقادهای زیادی قرار داده است.
به گزارش خبرآنلاین، MKBHD بهتازگی ویدیویی در کانال یوتیوب خود منتشر کرده که DJI از آن پشتیبانی مالی کرده است. بهرغم تصورها، این ویدیو نقد و بررسی مستقل نیست، بلکه تبلیغی برای یکی از محصولات DJI است و مارکوس براونلی در این ویدیو سوار بر خودروی اسپرت از محدوده سرعت مجاز تجاوز میکند.
به نقل از دیجیاتو، از همان دقایق اولیه آپلود این ویدیو، سیلی از انتقادهای کاربران بهسوی MKBHD روانه شد. بسیاری از کاربران میگفتند این ویدیو رسماً تبلیغی ۱۰ دقیقهای برای DJI است و اصلاً شبیه ویدیوی اسپانسرشده نیست.
یکی دیگر از انتقادهایی که به MKBHD وارد شد، تجاوز از سرعت مجاز بود. در اولین ویدیویی که این یوتیوبر روی کانالش منتشر کرد، مشخص بود او با سرعت ۹۵ مایلبرساعت (۱۵۴ کیلومتربرساعت) رانندگی میکند، درحالیکه سرعت مجاز رانندگی در آن ناحیه ۳۵ مایلبرساعت (۵۶ کیلومتربرساعت) بود. همچنین تابلوهایی نیز در آن منطقه نصب شده بود که از رانندگان میخواست بهدلیل احتمال عبور کودکان از جاده از سرعت خود بکاهند.
بعد از مدتی MKBHD ویدیوی اولیه را حذف و نسخه اصلاحشده آن را بدون بخش جنجالی رانندگی روی یوتوب آپلود کرد. MKBHD در پاسخ به این انتقادها، در کامنتی در همان ویدیو گفت به انتقادهای کاربران از محتوای اسپانسرینگ توجه میکند.
این یوتیوبر معروف همچنین متنی را در حساب کاربری خود در ایکس منتشر و بهخاطر قانونشکنی و رفتار «غیرقابلتوجیه و خطرناک» از همه عذرخواهی کرد.
ماه گذشته نیز MKBHD با عرضه اپلیکیشن گرانقیمت والپیپر جنجالساز شده بود. هزینه اشتراک سالیانه این اپ ۴۹.۹۹ دلار بود که انتقادهای زیادی را برانگیخت. MKBHD پس از مدتی اشتباهات خود در این زمینه را پذیرفت.
۵۸۵۸
ایلان ماسک در حملهای تند و جنجالی به بیل گیتس، با اشاره به ارتباطش با جفری اپستین، او را به نداشتن صلاحیت اخلاقی برای اظهارنظر درباره کودکان متهم کرد.
بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری، تاکنون یک میلیون و ۷۰۴ هزار و ۲۹ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند داتآیآر (ir.) بیشترین دامنه فعال را دارد.
در روزهای گذشته، دهها کارمند مایکروسافت از مسدود شدن ایمیلهایی خبر دادند که حاوی واژگان «فلسطین»، «غزه» یا «نسلکشی» هستند. این اقدام، در بحبوحه اعتراضات داخلی علیه قراردادهای مایکروسافت با دولت اسرائیل، به یکی از جنجالیترین تصمیمات اخیر این غول فناوری تبدیل شده است.
محصولاتی که بیش از ۵ سال از عرضه آنها به بازار گذشته باشد به لیست محصولات قدیمی اپل اضافه میشوند.
Δ