مراسم بزرگداشت روز اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جمعی از مدیران عالیرتبه کشور، اساتید برجسته، نخبگان دانشگاهی و فارغالتحصیلان دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، رویداد علمی-تخصصی روز اقتصاد با هدف ارتقای همافزایی میان دانشگاه، دولت و صنعت و بررسی نقش دانشگاهها در توانمندسازی اقتصاد ملی برگزار شد.
در جریان این مراسم، محمدصادق کریمی عضو هیاتمدیره و رئیس مرکز توسعه کسب و کار و فناوریهای نوین شرکت خدمات ارتباطی رایتل، طی سخنانی به تبیین جایگاه دانشگاههای نسل پنجم در ساختار تحول دیجیتال پرداخت و با اشاره به پیوستگی تحولات آموزش عالی با روندهای انقلابهای صنعتی، تأکید کرد: دانشگاههای نسل پنجم، تنها نهادهای آموزشی نیستند؛ بلکه به عنوان نهادهای هوشمند، انعطافپذیر و فناورانه، نقشی کلیدی در طراحی آینده جوامع ایفا میکنند.
وی چهار مؤلفه کلیدی این دانشگاهها را آموزش مسئلهمحور، یادگیری مادامالعمر، تحلیل دادهمحور و میانرشتهای شدن علوم برشمرد و افزود: فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) بستر ضروری شکلگیری این نوع دانشگاههاست؛ چراکه تنها با بهرهگیری از زیرساختهای نسل پنجم ارتباطی(۵G)، اینترنت اشیا(IoT)، واقعیت افزوده (AR) و محاسبات پیشرفته میتوان به پویایی، انعطاف و عمق مورد انتظار در نظام آموزش دست یافت.
کریمی همچنین به ظرفیتهای اپراتورهای تلفن همراه برای ارائه خدمات پیشرفته به نهادهای علمی کشور اشاره کرد و گفت: رایتل به عنوان یک بازیگر زیرساختی در عرصه ارتباطات، آمادگی کامل دارد تا نقش پیشران را در مسیر هوشمندسازی نظام آموزشی کشور ایفا کند.
در بخشهای دیگر این رویداد، شرکتکنندگان به واکاوی فرصتها و چالشهای اقتصاد ایران و تأثیر دانشگاهها در تربیت نیروی انسانی آیندهساز پرداختند. این مراسم بهعنوان یک الگوی موفق تعامل سهجانبه میان دانشگاه، صنعت و حاکمیت، بستر مناسبی برای توسعه گفتمان اقتصاد دانشبنیان در کشور فراهم آورد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه شبکه ملی اطلاعات برنامه های توسعه شبکه ملی اطلاعات را باتوجه به بحرانهای اجتماعی آینده اعلام کرد و گفت: این شبکه «گاوصندوق دیجیتال ملت» است.
بوگاتی ویرون ۲۰۰۷ با فروش به قیمت ۱٫۵ میلیون پوند در حراجی گودوود ۲۰۲۵، رکورد گرانترین ویرون استاندارد فروختهشده در حراج را شکست.
مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژههایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید میکند که این اصطلاحات اغلب واقعیت محدودیت و تبعیض در دسترسی به اینترنت را پنهان میکنند؛ او هشدار میدهد که طبقاتیسازی اینترنت نهتنها کنش جمعی را تضعیف میکند، بلکه بدون گفتوگوی واقعی میان حاکمیت و جامعه، شکافهای ارتباطی و اجتماعی عمیقتر خواهد شد.
صبح امروز گزارشهایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور خبر میدادند. این در حالی است که بر اساس دادههای ردیابی ماهوارهای، مناطق اطراف تهران در وضعیت قرمز قرار دارند و کاربران همچنان با مشکل موقعیتیابی مواجهاند.
Δ