بنیانگذار مایکروسافت تصمیم دارد ۹۹ درصد ثروت عظیم خود را برای کمک به دیگران و بهخصوص کشورهای آفریقایی اهدا کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت اعلام کرد تا سال ۲۰۴۵ قصد دارد ۹ درصد از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری خود را اهدا کند. بخش عمدهی این کمکها به بهبود خدمات بهداشت و آموزش در کشورهای آفریقایی اختصاص خواهد یافت؛ جاییکه او آن را «اولویت نخست» در مسیر توسعهی جهانی میداند.
گیتس در سخنرانیاش در مقر اتحادیهی آفریقا در آدیسآبابا گفت با تمرکز بر سلامت و آموزش میتوان پتانسیل انسانی در آفریقا را شکوفا کرد. او همچنین از جوانان نوآور این قاره دعوت کرد تا با بهرهگیری از هوش مصنوعی، راهکارهایی برای ارتقاء نظام سلامت طراحی کنند.
گیتس به مثالهایی مثل استفاده از سونوگرافی مبتنیبر هوش مصنوعی در رواندا اشاره کرد و گفت آفریقا همانطور که از بانکداری سنتی عبور کرد، حالا میتواند نسل جدید سیستمهای سلامت خود را بر پایهی فناوریهای نو بسازد.
بهنوشتهی بیبیسی، بنیاد گیتس سه هدف اصلی را دنبال میکند: کاهش مرگومیر مادران و نوزادان، پیشگیری از بیماریهای عفونی کشنده و بیرون کشیدن میلیونها نفر از فقر. گیتس افزود بهجای اینکه پس از مرگش او را بهعنوان فردی ثروتمند به یاد بیاورند، میخواهد او را بهخاطر بخشندگیاش بشناسند.
درحالیکه برخی دولتها مانند آمریکا کمکهای خود به آفریقا را کاهش دادهاند، گیتس وعده داد نقش بنیادش در این منطقه پررنگتر خواهد شد. با اینکه برخی منتقدان انگیزههای گیتس را زیر سؤال میبرند، او میگوید از چهرههایی مثل وارن بافت الهام گرفته است تا مسیر نیکوکاری را تا پایان عمر ادامه دهد.
۲۲۷۲۲۷
واتساپ بهطور رسمی توسعه نسخه بومی ویندوز را متوقف کرده و نسخه تحت وب را جایگزین آن کرده است؛ تغییری که میتواند تجربه کاربران دسکتاپ را دگرگون کند.
ظاهراً شیائومی حساب ویژهای روی دوربین گوشیهای بعدی خود باز کرده است.
در پی انتشار شایعاتی درباره مهاجرت احتمالی از GPS به سامانه چینی بایدو، مدیرعامل اپلیکیشن «نشان» نسبت به هزینههای سنگین، افت دقت موقعیتیابی و چالشهای زیرساختی چنین تصمیمی هشدار داد. به گفته او، این اقدام در مقیاس ملی نهتنها عملیاتی نیست، بلکه تجربه کاربران را بهطور جدی تحتتأثیر قرار میدهد.
مجتبی قلیپور در نشست «جامعه و آینده ایران» تأکید کرد که نگرش منفی کنونی نسبت به اینترنت، نقش حیاتی این فناوری در تقویت همبستگی ملی و تحول اجتماعی را نادیده میگیرد.
Δ