مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت مایکروسافت، یکی از بزرگترین شرکتهای نرمافزاری جهان، اعلام کرد که پس از ۲۵ سال فعالیت رسمی در پاکستان، به حضور خود در این کشور پایان میدهد. به گزارش رسانههای محلی، این تصمیم در حالی گرفته شده که طی سالهای گذشته تعداد کارکنان این شرکت در اسلامآباد بهتدریج کاهش یافته بود.
جاوید رحمان، مدیر سابق مایکروسافت پاکستان، با انتشار پستی در لینکدین این اتفاق را «پایان یک دوران» توصیف کرد و نوشت: «این فقط یک خروج تجاری نیست؛ بلکه هشداری است برای شرایطی که کشور ما بهوجود آورده؛ شرایطی که حتی غولهایی مثل مایکروسافت را به ترک وامیدارد.»
مایکروسافت در پاسخ به رسانه Dawn اعلام کرده است که مشتریان پاکستانی از این پس از طریق شبکهی نمایندگان رسمی و دفاتر منطقهای پشتیبانی خواهند شد؛ مدلی که در بسیاری کشورهای دیگر نیز اجرا میشود.
واکنشها به این تصمیم در پاکستان ادامه دارد. عارف علوی، رئیسجمهور پیشین این کشور، در واکنش به این خبر، آن را «نشانهای نگرانکننده برای آینده اقتصادی پاکستان» توصیف کرد. او یادآور شد که در فوریه ۲۰۲۲، بیل گیتس به پاکستان سفر کرده و بالاترین نشان دولتی این کشور را دریافت کرده بود.
علوی با اشاره به افزایش بیکاری، مهاجرت استعدادها و کاهش قدرت خرید مردم در پاکستان، افزود: «رویاهای بهبود اقتصادی، برای مردم عادی، حالا بیش از هر زمان دیگری دور و دستنیافتنی شدهاند.»
منبع: hindustantimes
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ