شرکت سامسونگ میتواند اولین باتری تاشوی جهان را در یک گوشی تاشو که ۳ بار تا میخورد، عرضه کند.
به گزارش خبرآنلاین، شرکت سامسونگ در حال آماده شدن برای عرضه اولین گوشی هوشمند تاشوی ۳ بار تا شونده خود در اوایل سال آینده میلادی است. این شرکت برای عرضه این طراحی خلاقانه، در حال بررسی فناوریهای پیشرفته است.
به نقل از ایسنا، حق اختراع این باتری تاشو بر روی بهینهسازی ظرفیت، خروجی و زوایای تاشوندگی برای بهبود کارایی و به حداکثر رساندن فضا و ظرفیت باتری تمرکز دارد.
بر اساس پتنت(طرح حق اختراع) جدیدی که توسط پایگاههای xleaks۷ و VeePN منتشر شده است، سامسونگ اولین باتری ۳ بار تاشونده خود را طراحی کرده است که متناسب با شکل متمایز یک گجت سهبارتاشو طراحی شده است.
ویژگیهای فنی این باتری تاشونده پیشگامانه سامسونگ مانند چگونگی به حداکثر رساندن ظرفیت و خروجی در حالی که تضمین میکند که میتواند در زوایای خاص تا شود، در مشخصات این ثبت اختراع فاش نشده است.
با این حال، پتنتها ایدهها و نوآوریهایی را که تیمهای سازنده در حال بررسی هستند، آشکار میکنند و به نظر میرسد سامسونگ در حال بررسی امکان طراحی باتری چند لولای خود است که به آن اجازه میدهد همراه با نمایشگر گوشی تا شود.
ظاهرا سامسونگ قصد دارد سال آینده این باتری را عرضه کند. اگر آزمایش این باتری موفقیت آمیز باشد، گوشی تاشوی جدید سامسونگ میتواند تا سال ۲۰۲۵ معرفی شود. با این حال، این شرکت هنوز هیچ برنامه رسمی را برای این محصول جدید تایید نکرده است.
۵۸۵۸
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ