چین بر روی قطاری انقلابی کار میکند که میتواند با سرعت هواپیما حرکت کند و بسیاری بر این باورند که بهتر از هایپرلوپ متروکه ایلان ماسک کار خواهد کرد. چین تنها کشوری نیست که روی این فناوری کار میکند.
تینا مزدکی: سریعترین قطار عملیاتی کنونی جهان، قطار مغناطیسی یا مَگلِو شانگهای است که میتواند سرعتی حدود ۴۶۰ کیلومتر بر ساعت داشته باشد. اگرچه این مَگلِو سرعت فوقالعادهای دارد اما قطعاً در مقابل قطار مغناطیسی یا مَگلِو چین که قرار است بهسرعت ۹۹۹ کیلومتر بر ساعت برسد، دیده نخواهد شد.
این قطار از فناوری قطار مغناطیسی یا مَگلِو (Maglev) استفاده میکند و با استفاده از لولههایی با فضای نزدیک به خلأ، مسافران را با سرعتی بیش از سرعت بسیاری از هواپیماها جابهجا میکند، البته درحالیکه درست روی زمین حرکت میکنند. مسافران همچنین میتوانند به کمک فناوری توسعهیافته توسط محققان دانشگاه جنوب شرقی چین، درحالیکه قطار حرکت میکند، دسترسی کامل به ۵G داشته باشند.
مَگلِو (Maglev) که مخفف کلمه جنبش مغناطیسی است، به فناوری اشاره دارد که به قطارها اجازه میدهد تا اساساً بالای ریل با استفاده از آهنرباهای قدرتمند حرکت کنند. ازآنجاییکه بین قطار و ریل اصطکاک وجود ندارد، قطارهای مگلو بهسرعت بسیار بیشتری نسبت به قطارهای استاندارد میرسند. قطار فوقسریع که از لولههای خلأ نیرو میگیرد ایده جدیدی نیست شاید ایدههای پیشنهادی ایلان ماسک و هایپرلوپ او را به یاد بیاورید اما به خاطر داشته باشید که نهایی کردن آن برای شرکتها بسیار گران و دشوار بوده است.
چین تنها کشوری نیست که روی این فناوری کار میکند. مهندسان در سوئیس نیز در تلاشاند تا طرح مشابهی را ارائه دهند. بنابراین، همه این تلاشها قابلستایش هستند زیرا فناوری پیشرفتهتر قطار برای کره زمین بهتر است. نشان دادهشده است که قطارها بهترین شکل سفرهای طولانیمدت هستند که نسبت به خودروها و هواپیماها آلودگی هوای کمتری را در هر مایل مسافر تولید میکنند.
منبع: thecooldown
۲۲۷۳۲۳
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ