طبق گزارش اسپیدتست، سرعت اینترنت ثابت و موبایل در ایران در سپتامبر بهترتیب ۱۵.۲۸ و ۳۷.۳۹ مگابیتبرثانیه بوده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسپیدتست ماهانه گزارشی از سرعت اینترنت ثابت و موبایل کشورهای مختلف جهان منتشر میکند. طبق جدیدترین گزارش آن برای سپتامبر ۲۰۲۴، سرعت اینترنت ثابت و موبایل در کشورمان افزایش یافته اما رتبه اینترنت موبایل ایران کاهش یافته است.
در گزارش اسپیدتست برای سپتامبر ۲۰۲۴، میانگین سرعت اینترنت موبایل و ثابت در جهان افزایش یافته است. میانگین سرعت اینترنت موبایل از ۵۵.۷۹ مگابیتبرثانیه در آگوست به ۵۶.۷۶ مگابیتبرثانیه افزایش یافته است. میانگین سرعت اینترنت ثابت هم از ۹۳.۹۹ مگابیتبرثانیه به ۹۴.۱۶ مگابیتبرثانیه رسیده است.
میانگین سرعت اینترنت ثابت و موبایل در جهان، سپتامبر ۲۰۲۴
طبق گزارش اسپیدتست برای سپتامبر ۲۰۲۴، سرعت اینترنت موبایل و اینترنت ثابت در کشورمان افزایش یافته است. سرعت اینترنت موبایل در کشورمان از ۳۶.۷۰ مگابیتبرثانیه گزارش قبلی به ۳۷.۳۹ مگابیتبرثانیه رسیده است. باوجود این افزایش سرعت، رتبه کشورمان یک پله کاهش یافته و حالا در رتبه هفتادویکم قرار دارد.
میانگین سرعت اینترنت ثابت و موبایل در ایران، سپتامبر ۲۰۲۴
در بخش اینترنت ثابت هم سرعت افزایش یافته است؛ سرعت اینترنت ثابت در کشورمان از ۱۴.۸۱ مگابیتبرثانیه به ۱۵.۲۸ مگابیتبرثانیه افزایش یافته است. برخلاف اینترنت موبایل، رتبه کشورمان در فهرست سریعترین اینترنتهای ثابت جهان یک پله صعود کرده و در رتبه صدوچهلوسوم جهان قرار داریم.
در سطح جهان، امارات متحده عربی همچنان بالاترین سرعت اینترنت موبایل را در اختیار شهروندانش قرار میدهد. کاربران در این کشور به میانگین سرعت اینترنت موبایل ۴۱۳.۱۴ مگابیتبرثانیه دسترسی دارند. در رتبههای بعدی تغییری ایجاد نشده و بهترتیب قطر، کویت، کرهجنوبی و هلند در رتبههای دوم تا پنجم ایستادهاند.
در بخش اینترنت ثابت، سنگاپور با شکست امارات متحده عربی در رتبه اول قرار گرفته و میانگین سرعت ۳۰۵.۰۱ مگابیتبرثانیه را در اختیار کاربران قرار میدهد، امارات متحده عربی نیز با میانگین سرعت ۲۹۹.۰۷ رتبه دوم را در اختیار دارد. در رتبههای سوم تا پنجم بهترتیب هنگکنگ، شیلی و ایالات متحده به چشم میخورند.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ