در حکمی از سوی رییس سازمان حفاظت محیط زیست، سرپرست معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین، در حکمی از سوی شینا انصاری، هادی کیادلیری به عنوان سرپرست معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.
ظهر امروز (۲۳ مهر) جلسه تکریم و معارفه نوراله مرادی و هادی کیادلیری – معاون سابق و سرپرست معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست – با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیطزیست برگزار شد.
در این جلسه هادی کیادلیری با اشاره به لزوم استفاده از تجربیات و برنامههای مدیران اسبق سازمان اظهارکرد: مشکلات محیط زیست و منابع طبیعی کشور بهقدری زیاد است که اولویتبندی آن را سخت میکند و این تنها مساله ما نیست بلکه مساله تمام کشورهای دنیا محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه مسیر توسعه از استفاده بهینه از تجربیات گذشتگان می گذرد، افزود: ما در مرحلهای از توسعه قرار داریم که شرایط را برای ما استثنایی کرده است و کوچکترین غفلت در این زمینه صدمات جبران ناپذیری به ما خواهد زد که برخی از نمونههای آن نیز قابل مشاهده است.
سرپرست معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: بیتوجهی به مسائل اکولوژیک در کشور فاجعه بار است و نمونه بارز آن دریاچه ارومیه است و این نشان میدهد که ملاحظات محیط زیستی باید در اولویت تصمیمات دولتها باشد.
کیادلیری آگاهی دادن به مردم برای دستیابی به امر توسعه را بسیار مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: آگاهی میتواند موجب مسئولیت پذیری شود و این مولفه در دستور کار ما قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: امروزه توسعه یافتگی جوامع به توجه آن جامعه به محیط زیست بر میگردد و فرهنگسازی و توجه به رفتار فردی کلید توسعه در رفتارهای جمعی ما خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست کیادلیری در پایان گفت: آموزش و مشارکت اجتماعی دو بال پرواز محیط زیست هستند و ما باید سعی کنیم مشارکت مردم به معنای سهیم کردن مردم در قدرت باشد نه مشارکت انفعالی و نمایشی و ما وظیفه داریم این امر را به نحو احسن انجام دهیم.
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان متولد سال ۱۳۸۶برای شرکت در راهپیمایی اربعین نیاز به مجوز ندارند.
خانه ملکمدنی شهرستان میبد به عنوان یک اثر فرهنگی تاریخی در حالی که همچنان میزبان ساکنان خانه است به تازگی در فهرست آثار ملی ثبت شد.
در شرایط بحرانی جنگ، راهآهن ایران چگونه میتواند همزمان پاسخگوی نیازهای لجستیکی کشور و سفرهای اضطراری مردم باشد؟ راهآهن در شرایط جنگ علاوه بر حملونقل مسافر، در زمینه جابهجایی تجهیزات جنگی، اقلام ضروری و حمایت از مناطق بحرانزده خیلی کلیدی است.
سخنگوی فراجا با اشاره به آمادگی پلیس برای اربعین گفت: متقاضیان میتوانند از طریق برنامه کاربردی «پلیس من» به صورت غیرحضوری درخواست خود را ثبت و گذرنامه خود را در منزل تحویل بگیرند.
Δ