روابط عمومی سازمان غذا و دارو با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد که تعدادی از محصولات بهداشتی، آرایشی و شوینده غیرمجاز شناسایی و توزیع شدهاند.
بر اساس بررسیهای انجامشده، این محصولات به دلیل عدم رعایت شرایط لازم در تولید، میتوانند سلامت مصرفکنندگان را تهدید کنند. روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: محصولاتی که در این هشدار ذکر شدهاند شامل مایع ظرفشویی گلیسیرین با برند سوپر جام، مایع سفیدکننده با برند آذر پلاس، پودر لباسشویی دستی و ماشینی با برند دوباج و تمیزکننده بدن و صابون حجمدهنده صورت با برند PASTEL است.
همچنین در حوزه محصولات بهداشتی بدن، اسپری بدن با برندهای MY WHY و BYLY و رولان بدن با برند SUECIA نیز در این فهرست قرار دارند.
در بخش محصولات متفرقه نیز اسپری خوشبوکننده هوا با برند YUMOS، ژل خوشبوکننده توالت فرنگی با برند Bref، پودر موبر با برند ممتاز آلوئهورا و کرم مرطوبکننده شیر الاغ با برند Donkey Milk شناسایی شدهاند که مصرف آنها به دلیل عدم برخورداری از مجوزهای قانونی، توصیه نمیشود.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرده است که شهروندان در هنگام خرید محصولات بهداشتی و آرایشی، دقت کافی داشته و از اصالت و مجوز قانونی آنها اطمینان حاصل کنند. همچنین از هموطنان درخواست شده تا در صورت مشاهده این اقلام در سطح بازار، موضوع را از طریق کانالهای ارتباطی موجود به اطلاع این سازمان برسانند.
گسترش نیوز
تجارت
اصناف
سارا سمیع شمس
۱۴۰۳/۱۱/۰۶ ۱۴:۰۰:۰۰
نحوه تغذیه دانشآموزان و دانشجویان در زمان امتحانات نقش مهمی در کارایی و عملکرد مغز دارد و بنابراین پیروی از برخی توصیههای تغذیهای در این ایام اهمیت ویژهای دارد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان این که تاکنون ۱۱۸ هزار زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت شناسایی و نشاندار شدهاند، گفت: پوشش تعرفهای هزینه خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت در مراکز دولتی دانشگاهی ۹۰ درصد تعرفه دولتی است.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که ناگهان با لکههای قرمز روی پوست، بیخوابی شبانه و احساس خزیدن چیزی روی بدنتان از خواب بپرید. ساسها، این مهمانهای ناخوانده شبانه، بهسادگی وارد خانه میشوند اما نابودی ساس کاری بسیار سخت و طاقتفرساست. در این مقاله، قصد داریم 7 اشتباه رایج و مخربی که در روند […]
دکتر محمد رضا ظفرقندی در حاشیه نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تکریم و معارفه رییس این دانشگاه، اظهار داشت: در پروسه تامین شیرخشک، منابع از سوی سازمان برنامه و بودجه به تولید کنندگان پرداخت میشود و وزارت بهداشت در این فرایند، نقش تعیین کنندهای ندارد.
Δ