کاربران آیفون بهزودی میتوانند از دو اکانت بهطور همزمان روی اپلیکیشن واتساپ استفاده کنند و بین آنها جابهجا شوند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، بتای جدید واتساپ برای سیستمعامل iOS، امکان افزودن و جابهجایی بین چندین حساب کاربری در یک دستگاه را فراهم میکند. این قابلیت قبلاً برای اندروید ارائه شده و درحالحاضر برای دارندگان گوشی آیفون نیز در دسترس قرار گرفته است.
با نسخهی ۲۵٫۲٫۱۰٫۷۰ واتساپ برای iOS، کاربران میتوانند حساب کاربری دوم خود را به این پیامرسان اضافه کنند. به گزارش WABetaInfo، دو گزینه پیشروی کاربران قرار دارد:
بهروزرسانی آزمایشی واتساپ درحالحاضر از طریق برنامهی TestFlight اپل برای کاربران بتا در دسترس قرار دارد.
برای استفادهی همزمان از دو حساب واتساپ در سیستمعامل اندروید، به دستگاهی با قابلیت دو سیمکارت نیاز دارید، زیرا هر اکانت باید شمارهتلفن جداگانهای داشته باشد. واتساپ همچنین اپلیکیشن جداگانهای به نام واتساپ بیزنس ارائه میدهد که کاربران میتوانند با استفاده از شماره تلفن متفاوت، حساب دوم خود را در آن تنظیم کنند. بههرحال، این روش مستلزم جابهجایی بین دو برنامه است.
بهروزرسانی اخیر برای اندروید و آنچه اکنون برای iOS درحال آزمایش است، به کاربران دارای دو شماره تلفن اجازه میدهد تمام مکالمات خود را در یک اپلیکیشن مدیریت کنند. این ویژگی بهویژه برای افرادی که از شمارههای شخصی و کاری جداگانه استفاده میکنند، بسیار کاربردی خواهد بود و نیاز به جابهجایی بین برنامهها یا دستگاههای مختلف را از بین میبرد.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ